Kırmızı Oda 47. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 47. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 47. Bölüm İzle; 15 Ekim Cuma akşamı 47. Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 47. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 47. Bölüm İzle; Başrollerinde Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Ayta Sözeri, İlayda Alişan, Başak Daşman, Ayça Bingöl ve Nihal Yalçın’ın rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 47.yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle bululuyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona aktarılan Kırmızı Oda gerçek hayat hikayelerinden televizyon için hazırlanmaktadır. Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından olan Kırmızı Oda her ne kadar bu sezona iyi bir başlangıç yapamasa da yine de seyircinin ilgiyle seyrettiği yapımların başında geliyor. Bir psikiyatri kliniğine başvuran danışanların Doktor Manolya ile yaşadığı seanslar ve hikayeyi yaşayanların seyirciye aktarıldığı Kırmızı Oda bu akşam 47. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Kırmızı Oda’nın Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Tv 8 ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen dizisi Kırmızı Oda bu sezon yine yaşanmış hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Süveyda’nın yaşadıkları Doktor Manolya’yı fazlasıyla üzmüştür. Süveyda’nın geçmişinde yaşadıkları onun gelecek hayatının önündeki en büyük engeldir ve Doktor Hanım Süveyda’ya ve ailesine bu konuda yardımcı olmaya çalışmaktadır. Ayrıca bölümün hikayeleri de seyirciyi etkisi altına almayı başarıyor.

Kırmızı Oda 47.Bölümde Neler Yaşanacak?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Kırmızı Oda yaşanmış gerçek hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin ikinci sezonu olan bu sezonda seyirci yine birbirinden ilginç ve dikkat çekici hikayelerle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 47. Bölümünde Keklik daha önceden de gediği Manolya Hanım’a tekrar gelir ve ikili sarmaş dolaş olurlar. Keklik başına gelenleri anlatırken kızını istediği gibi yetiştiremediğinden bahseder. Bu arada Derya Hanım’ın Doktor Hanım’a anlattıkları onun bilinçaltının da bir göstergesi gibidir ve Derya Hanım aslında düşündüklerini dile getirmekte ancak bunu kabul edememektedir. Kırmızı Oda’da yaşananlar yine seyirciyi ekrana kilitlerken son dönemlerin başarılı oyuncusu İlayda Alişan’ın canlandırdığı Süveyda’nın hikayesinde yine büyük kırılmalar yaşanacaktır. Tv 8 ekranlarının sevilen ve merakla izlenen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 47. Bölümüyle Tv 8’de.

15-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar