Kırmızı Oda 48. Bölüm İzle

Kırmızı Oda 48. Bölüm İzle
Kırmızı Oda 48. Bölüm İzle; 22 Ekim Cuma akşamı 48. Yeni Bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın yayınlanan 48. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 48. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, İlayda Alişan, Başak Daşman, Ayça Bingöl, Nihal Yalçın ve Ayta Sözeri’nin rol aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da 48. Yeni bölümüyle Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluyor. Geçen sezon başlayan ve bu sezonda yine yayın günü olan Cuma akşamlarında seyirciyle buluşan Kırmızı Oda yine birbirinden çarpıcı hikayelerle seyirci karşısına çıkıyor. Gerilim ve Dram türünde ele alınan dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Yaşanmış gerçek hikayeleri ekrana getiren dizi son günlerde özellikle koronavirüs sebebiyle gündemde yer alıyor. Sette 14 kişi birden koronavirüse yakalanan Kırmızı Oda’da çekimler tatil edilirken seyirci neler olduğunu merak etmeye başladı. Dizinin bu akşam ekrana gelecek 48. Yeni bölümü ise saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında.

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizi bu sezonda yine çarpıcı hikayelerle ekrana geliyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Doktor Hanım’ın odasına gelen danışanlar yine heyecanlı anlarla ekrana geldi. Özellikle seyircin heyecanla seyrettiği Süveyda hikayesinde, seyirci heyecanla olayları ve yaşacakları takip etti.

Kırmızı Oda 48. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 48. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Yaşanmış gerçek hikayeleri ekrana taşıyan Kırmızı Oda’nın bu akşam ekrana gelecek bölümünde küçükken tacize uğrayan ve bunu bir türlü atlatamayan Süveyda hayatıyla ilgili gerçekleri öğrenecek ve bu gerçekler Süveyda’yı yeni başlangıçlara ve yeni bir hayata hazırlayacaktır. Süveyda yine hırsızlık yaparken bu sefer dükkan sahibi tarafından fark edilir ve Süveyda kaçmak zorunda kalır. Süveyda’nın sığındığı kişi ise Doktor Hanım’dan başkası değildir. Öbür taraftan Süveyda anne ve babasının konuşmalarını duymuş ve hayatıyla ilgili gerçekleri öğrenerek şoke olmuştur. Süveyda için tek sığınak artık Kırmızı Oda ve Doktor Hanım’dır. Öbür taraftan Kırmızı Oda’nın danışanları yine heyecanlı ve gerilimli hikayeleriyle bu akşam seyirciyle buluşuyor. Kırmızı Oda bu akşam ekrana gelecek 48. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

22-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar