Kırmızı Oda 7. Bölüm İzle!

Kırmızı Oda 7. Bölüm İzle!
Kırmızı Oda 7. Bölüm İzle; 16 Ekim Cuma akşamı 7 bölümüyle ekrana gelen Kırmızı Oda’nın 7. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Kırmızı Oda 7. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür sarı’nın yer aldığı Kırmızı Oda bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle Tv 8’de ekranlara geliyor. Başladığı günden itibaren Cuma akşamlarının en çok seyredilen yapımı olan ve liderliği hiçbir yapıma bırakmayan reyting rekortmeni dizi bu akşam da yep yeni ve heyecandan nefeslerin tutulacağı bir bölümle ekranlara geliyor. Farklı formatı ve yaşanmış hikayeleriyle seyirciyi cezbeden Kırmızı Oda Tv 8’in en çok seyredilen dizisi olma özelliğini de yakalamış durumda. Bir psikiyatri kliniğinde yalanılanlara değinen dizi bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Yaşandı?

Tv 8’in reyting rekorları kıran drama türündeki dizisi Kırmızı Oda yayınlanan son bölümde yine seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarmış ve gün birincisi olmuştu. Dizide Alya’nın yaşadıkları karşısında adeta nefeslerini tutan seyirciyi hikayeden derinden etkilenirken Doktor Hanım’da Alya’nın yaşadıkları karşısında şok olmuş ve anlatılan her detaydan derinden etkilenmişti. Alya’nın hikayesinin devam edeceği yeni bölümde seyirci yine Kırmızı Oda’nın beklemesini sabırsızlıkla bekliyor.

Kırmızı Oda 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Banu Kiremitçi’nin Doktor hanım karakteriyle seyirci karşısına çıktığı ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan Kırmızı Oda bu akşam 7. Yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Son bölümde Doktor Hanım Alya’nın yaşadıklarını derinden incelemeye çalışmış ve bu durum sık sık Alya’nın krizleriyle kesilmişti. Bu bölümde de Alya’nın hikayesine devam edecek olan Kırmızı Oda’da Alya’nın çocuklukta yaşadıkları ekrana gelecek. Annesi ve babaannesinin hamamda yaşadıklarına şahit olan küçük Alya’nın daha sonra bununla yüzleşmesi ve hayatına devam edebilmesi için yapacakları anlatılacak. Ayrıca Alya bu sefer kendisi Doktor Hanım’a bir hikaye anlatacak. Ayrıca Kırmızı Oda’nın bu bölümünde yeni bir hikayeye başlanılacak. Deniz Hamzaoğlu’nun canlandıracağı Akif’in hikayesi seyirciyle buluşacak. Akif her şeyi yanından ayırmadığı çöp poşetinde taşıyan takıntılarının esiri olmuş bir karakter olarak ekranlara gelecek ve Doktor Piraye ile yaşadıkların sorgulamaya başlayacak.

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve her Cuma akşamı ekrana gelen Kırmızı Oda dizisinin bu akşam yayınlanacak 7. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmeleri takip edebilmek için canlitv.com adresini takip etmeyi unutmayın.

16-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar