Kırmızı Oda 9. Bölüm İzle!

Kırmızı Oda 9. Bölüm İzle!
30 Ekim Cuma günü yayınlanan Kırmızı Oda yine seyircisini ekranlara kilitleyecek. Reyting rekortmeni Kırmızı Oda 9. Bölüm İzlemek için detaylar haberimizde!

 

Tv8 ekranlarında cuma akşamlarını kasıp kavuran reytinglerde zirveyi kaptırmamaya adeta and içmiş olan Kırmızı Oda yeni bölüm ile bu akşam yayınlanacak. Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak sevinç, Meriç Aral ve Halit Özgür Sarı gibi başarılı oyuncuların yer aldığı reyting rekortmeni dizi ilk defa yaşatılan farklı formatı ile birincilikten düşmemeye kararlı. OGM Pictures tarafından yapılan, Cem Karcı yönetmenliğinde çekilen ve, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı 30 Ekim günü yeni bölümü yayınlanacak olan Kırmızı Oda 9. Bölüm İzle haberimizin canlı yayın linki ve detayları haberimizde!

KIRMIZI ODA 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırmızı oda 9. Bölüm İzle! Tv 8 ekranlarında 30 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak olan Kırmızı oda dizisinde geçen hafta Alya yine doktor hanımı ziyaret etmiş ve kendisi hukukçu olmasına rağmen sorununu çözememiş, geçmişten gelen travması onu kendine güvenmeyen biri haline getirmiş. Bu hafta yine doktor hanıma gelerek artık başka bir alya olcağını, bu hayattaki en değerli şeyin kendisi olduğunu dile getirir. 

Geçen hafta Salih'in kendisine arkadaş edindiği Garip karakteri diziye dahil olmuştu. evli iki çocuk babası Garip mardinli bir ailede dünyaya gelmiş, 17 ytaşında evlendirilmiş ve ne eşliğini ne de babalığını bilmiş. 25 yaşlarında gece hayatında çalışmaya başlamış 40 yaşına kadar kimse ile görüşmeyen asosyal bir birey haline gelmiş. Tek sohbet ettiği kişi saksısındaki Menekşe iken hayatına 20 yaşında bir menekşe çiçek açıvermiş. Onun desteğine kollarının altında olmasına çok ihtiyaç duyarken bir gün pavyonun çıkşında Menekşe'nin genç ve zengin bir adam ile gözlerinin içine baka baka gitmiş. Bu görüntü Garip'in içerisindeki cani duyguları ortaya çıkarmış ve menekşeyi öldürmeyi kafaya koymuş 

Doktor hanım bu hafta yine Garip'i misafir edecek ve onu kendini bulması için elinden tutacak. Heyecanla beklenen ve bir ülkenin gögsüne bıçak vuran dizimiz Kırmızı oda 9. Bölüm İzlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 

30-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler