Kırmızı Oda dizisine bomba isim!

Kırmızı Oda dizisine bomba isim!
Cuma akşamları Tv8 ekranlarında yerini alan Kırmızı Oda farklı konsepti ve her bölüm ağırladığı konuk oyuncularla dikkat çekmeye devam ediyor.

Yaşanmış gerçek hayat hikayelerinden derlenen Kırmızı Oda dizisine bomba birisin dahil oldu. İzleyici merak ediyor, hangi ünlü oyuncu katılıyor? Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan’ın başrollerini paylaştığı Kırmızı Oda sekizinci bölümü23 Ekim Cuma akşamı izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Şimdi detaylar

Kırmızı Oda dizisine bomba isim!

Cuma akşamları Tv8 ekranlarında yerini alan Kırmızı Oda farklı konsepti ve her bölüm ağırladığı konuk oyuncularla dikkat çekmeye devam ediyor. İzleyicisinin karşısına 23 Ekim Cuma akşamı çıkacak olan Kırmızı Odanın sekizinci bölümüne usta oyuncu Celil Nalçakan dâhil oluyor. Bir Aile Hikayesi adlı dizide Cem karakteriyle zihinlere kazınan Celil Nalçakan, dizide Salih’in arkadaşı Garip karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Kırmızı Oda konusu nedir?

Dizinin fragmanında da geçtiği gibi Kırmızı Oda, gerçek hayattaki yaşanmışlıklardan uyarlanan bir dizi. Tv8’in dizi sektöründe yer almasını sağlayan Kırmızı Oda, ibret verici olaylardan esinlenerek senaryolaştırılıyor. Psikiyatri kliniğinde ruhsal yönden yardım isteyen hastalara şifa dağıtmaya çalışan doktorların ve onlara özel sırlarını anlatan hastaların hayatlarının anlatıldığı “Kırmızı Oda” format gereği her bölümde farklı bir hikâye ekrana geliyor. Dolayısıyla bir veya birkaç kişi konuk oyuncu olarak bölümde yer alıyor. Ünlü komedyen Binnur Kaya’nın seyircinin ruhunun kapalı kapılarını aralamayı amaçlayan psikolog rolünü oynadığı kırmızı odada kendini hasta görenler; kimselere açıklayamadıkları sırlarını paylaşıyor ve kendi geçmişleri adına iz bırakıyorlar.

Celil Nalçakan kimdir?

1978 Sivas doğumlu oyuncu Sivas Devlet Tiyatrosu öğrencilerindendir. Türvak’ın sınavını kazanıp İstanbul’a yerleşen ve oyunculuk eğitimi alan Nalçakan, 2006 yılında yayınlanan Sıla dizisi ile kariyerine adım attı. Hanımın Çiftliği, Kış Masalı, Bitmeyen Şarkı, Keşanlı Ali Destanı, Galip Derviş ve Vicdan gibi dizilerde rol aldı. Şimdilerde Bir Aile Hikayesi dizisinde Cem karakterini canlandırmaktadır.

Rol aldığı yapımlar

2019 – Bir Aile Hikayesi (Cem) (TV Dizisi)

2019 – Ortak (Rıfat) (Sinema Filmi)

2017 – Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (Sinema Filmi)

2015 – 2017 – Poyraz Karayel (Zülfikar) (TV Dizisi)

2013 – İntikam (Adem) (TV Dizisi)

2012 – Çanakkale 1915 (Şefik Aker) (Sinema Filmi)

2011 – Keşanlı Ali Destanı (Hüseyin) (TV Dizisi)

2010 – Bitmeyen Şarkı (Necip) (TV Dizisi)

2010 – Hanımın Çiftliği (TV Dizisi)

2009 – Kış Masalı (TV Dizisi)

2006 – Sıla (Dilaver) (TV Dizisi)

21-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar