Kırmızı Oda’nın Yeni Bölüm Oyuncuları Belli Oldu

Kırmızı Oda’nın Yeni Bölüm Oyuncuları Belli Oldu
Geçtiğimiz Sezon’un en başarılı yapımlarından biri olan Kırmızı Oda yeni sezona hazır. Dizinin yeni bölümünde rol alacak oyuncular ise belli oldu.

Geçtiğimiz sezon Tv 8 ekranlarında flaş bir başlangıç yapan ve bu durumu da sezon sonuna kadar sürdürmeyi başaran sezonun başarılı yapımlarından Kırmızı Oda yeni yayın dönemine hazır. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabında esinlenerek ekrana taşınan Kırmızı Oda geçen sezon gösterdiği başarıyı bu sezonda sürdürmek ve iddiasını devam ettirmek istiyor. Sezon başlamadan önce hazırlıklara başlayan dizi bölümlük olarak ekrana gelse de bu bölümler en az 8 bölüm sürüyor. Durum böyle olunca da dizide rol alacak oyuncular büyük önem kazanıyor. Geçen sezon rol alan oyuncular ve canlandırdıkları karakterlerle dillerden düşmeyen Kırmızı Oda bu sezonda aynı başarıyı yakalamaya çalışacak. Bunun için birbirinden ünlü isimlerle anlaşan dizinin ilk bölüm konuk oyuncuları da belli oldu.

Kırmızı Oda’nın Konuk Oyuncuları Belli Oldu

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen ve aldığı reytinglerle oldukça iyi bir oran yakalayan ve hikayeleriyle de seyircinin zihinlerinde yer edinen Kırmızı Oda sezona hazır. Dizinin ilk bölüm oyuncuları da belli oldu. Kırmızı Oda’nın ilk bölümünden itibaren dizide rol alacak olan Ayça Bingöl, Nihal Yalçın, Başak Daşman ve İlayda Alişan rol alacak. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda’da yer alacak bu oyuncular birbirinden ilginç karakterlere imza atarken seyircide heyecanla dizinin yeni sezonunu beklemeye başladı. Dizinin yeni sezon ilk bölümü 17 Eylül Cuma akşamı Tv 8 ekranlarında.

Başak Daşman Kimdir?

Kırmızı Oda’nın yeni sezon ilk bölümünde rol alacak olan başarılı oyuncu Başak Daşman 10 Nisan 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Başak Daşman Müjdat gezen sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Oyuncu daha sonra dizi ve sinemalarda rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          Payitaht Abdülhamid

-          Yüz Yüze

-          Oflu Hoca’nın Şifresi 2

-          Kara Ekmek

-          Gün Akşam Oldu

-          Son İstasyon

-          Benimle Oynar mısın?

-          Pertev Bey’in Üç Kızı

-          Doktorlar

-          Avrupa Yakası

-          Asmalı Konak

-          Yılan Hikayesi

10-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar