Fox Tv’nin Yeni Dizisi Uzak Şehrin Masalı’nda Kim Kimdir?

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Uzak Şehrin Masalı’nda Kim Kimdir?
Fox Tv ekranlarında Pazar akşamı ekranlara gelmeye başlayacak olan sezonun yeni dizlerinden olan Uzak Şehrin Masalı’nda kim kimdir? İşte cevabı!

13 Eylül’den itibaren televizyon kanallarında yeni yayın dönemi başlıyor ve yeni yayınlanacak ya da geçen sezondan yayınına devam eden diziler erkana gelmeye başlayacak. Bu sezon büyük bir rekabetin yaşacağı kanallarda hemen her proje büyük bir iddia ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Geçen sezon yayınlanan ve bu sezonda ekran bileti alan dizlerle birlikte adeta tam bir reyting kapışmasının yaşanacağı ve zayıf bir günün bulunmadığı kanallarda yeni diziler büyük bir heyecanla ilk bölüm tarihlerini bekliyorlar. Seyircilerde en az bu yapımlar kadar heyecanla bu yapımları beklerken yayınlanan fragmanlar ise daha şimdiden büyük bir reyting savaşının yaşanacağının da ipuçlarını veriyor. Fox Tv ekranlarında seyirciyle ilk kez buluşacak olan iddialı yapımlardan Uzak Şehrin Masalı 12 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’dailk bölümüyle ekrana gelecek. Peki dizide hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor? İşte bunun cevabı.

Uzak Şehrin Masalı’nda Kim Kimdir?

12 Eylül Pazar akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Uzak Şehrin Masalı ilk bölüm için geri saymaya başladı. Dizide birbirinden usta isimler yer alırken dizinin hikayesi de  seyirciyi etkilemiş durumda. Dizide yer alan karakterlerin ise hikayeleri merak edilmeye başlandı.

Umay Demirkıran (Aslıhan Güner)

Başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Güner tarafından canlandırılan Umay Demirkıran adını bir Anadolu Efsanesinden almıştır. Umay oldukça anaç ve ailesini, çocuklarını düşünen biridir. Çocuklarından biri rahatsızdır ve Umay onun için her şeyi yapar. Kocası Affan ise ne yazık ki Umay kadar vicdanlı, insaflı ve düşünceli biri değildir. Umay Affan’dan oldukça çok zarar görmektedir. En sonunda dayanamayan Umay iki çocuğunu alır ve evi terk eder. Bu olay artık yepyeni bir hayata atılan ilk adımıdır. Ancak bu hayat umut kadar acı ve zorluğu da içinde barındırmaktadır.

Kürşat Eroğlu (Barış Kılıç)

Hayatla kavgalı olan ve hep bir mücadelenin içinde olan biridir. Hayatı acılarla ve ağır yaşamaktadır. Beklentilerini gerçekleştirememiş bunun için büyük mücadeleler vermiştir. Ancak daha sonra yaşanılanlar sebebiyle kayıplara karışır ve yurtdışında yaşar. Ancak bir gün geri dönmek zorunda kalır ve bu geri dönüşte de karşısına Umay ve çocukları çıkar. Hayat artık Kürşat için değişmeye başlamıştır.

Affan Demirkan (Timur Acar)

Kars’ın zengin ailelerinden biridir. Sevgisiz büyüyen Affan çevresine sevgisizlik yaymaktadır. Öğrendiklerini ve gördüklerini yaşamaktadır. Umay ile evliliği onu aydınlatmaya yetmemiş ve Umay’ı hak edememiştir. Hasta olan oğlunu kabul edememiş ve bu durum aile hayatına yansımıştır. Umay’ın evi terk etmesi ona vurulan büyük bir darbe olur ancak Umay için artık Affan yoktur.

Sonay Karaaslan (Begüm Birgören)

Umay’ın ablasıdır. Hayal dünyasında yaşayan ve romanlara ve dizilere ve buralarda yaşanan aşklara tutkun biridir. Evlenmiş ancak kocası Suriye’den geri dönemeyince çocuğuyla tek kalmış ve Kars’a dönmüştür. Ancak kocasından umudu kesmemiş ve onun bir gün geri döneceğine inanmıştır. Ancak Umay’ın gelişi ve Kürşat’ın ortaya çıkışı Sonay için de yeni bir hayatın başlangıcı olur.

Fox Tv’nin yeni dizisi Uzak Şehrin Masalı 12 Eylül Pazar akşamı ilk bölümüyle Fox Tv’de seyirciyle buluşacak.

10-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar