Kırmızı Oda’ya Yeni Oyuncular Katıldı!

Kırmızı Oda’ya Yeni Oyuncular Katıldı!
Tv 8'de Eylülde ekrana gelecek olan Kırmızı Oda dizisi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bayram sonrası sete çıkacak diziye yeni oyuncular dahil oldu. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında Eylül yayın döneminde yayınlanacak ikinci dizi olan ve yine kanala bir diğer diziyi yapan OGM Pictures tarafından hazırlanan Kırmızı Oda adlı dizi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan ve Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından kaleme alınan Kırmızı Oda Tv 8’in aynı zamanda bir sezonda aynı anda yayınlayacağı ikinci dizi olacak. Cem Karcı’nın yönetmenliğini yapacağı dizinin hazırlıklarında ön plana çıkan cast çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Birçok oyuncuyla anlaşamaya varan dizi son olarak yeni oyuncuları kadrosuna katarak bayram sonrası için sete çıkmaya hazır hale gelmek istiyor. İşte diziye yeni dahil olan oyuncular ve haberin detayları!

Kırmızı Oda’ya Yeni Oyuncular Katıldı!

OGM Pictures tarafından Tv 8 için hazırlıkları süren ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu Kırmızı Oda’ya yeni oyuncular dahil oldu. Daha önce Binnur Kaya, Tülin Özen, Ecem uzun, Meriç Aral’ın rol alacağı diziye son olarak Gülçin Kültür Şahin ve Halit Özgür sarı’da dahil oldu. Böylece dizinin cast çalışmalarında sona yaklaşıldı ve dizi bayram sonrası için hazırlıklarını hızlandırdı. Dizide Binnur Kaya Doktor Hanım, Tülin Özen Doktor Piraye, Ecem Uzun ise Stajyer Doktor Nihal karakterleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise halen Doktor Murat ve Doktor Deniz için arayışlar sürüyor.

Kırmızı Oda!

Tv 8 ekranlarında Eylül yayın döneminde seyirciyle buluşturmaya çalıştığı ikinci dizisi olan Kırmızı Oda, hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenilerek hazırlanan bir dizi. Kırmızı Oda dizisinde psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları hikayeleştirilecek. Dizide yer alan karakterlerin hikayelerinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler seyircinin beğenisine sunulacak. Doktora ve dolayısıyla kırmızı odaya başvuran hastalar o güne kadar kimselere açmadıkları dertlerini, sırlarını sevinçlerini doktorlar ile paylaşacak ve kendilerini oraya getiren sıkıntılara çareler arayacaklar. Kırmızı Oda farklı formatta bir dizi olarak ön plana çıkıyor. Dizinin oyuncu kadrosunun tamamlanmasının ardından bayram sonrası sete çıkma planları yapan OGM Pictures eylül yayın döneminde farklı bir diziyle rakiplerinin önüne geçmeye çalışacaklar. Kırmızı Oda Yeni yayın döneminde Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

23-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar