Ünlü İsim Murat Başaran Evlendi

Ünlü İsim Murat Başaran Evlendi
Müzik sektörünün sevilen ve beğenilen şarkıcılarından biri olan Murat Başaran bir kez daha nikah masasına oturdu ve ikinci kez evlendi.

Özellikle 90’lı yılların sonları ve 2000’li yılların başlarında adı çok duyulan ve müzik dünyasının sevilen şarkıcılarından biri olan Murat Başaran geçtiğimiz gün bir yıl önce tanıştığı ve birlikte olmaya başladığı iş kadını Ayten Öztürk ile nikah masasına oturdu ve ikinci kez dünya evine girdi. Beşiktaş evlendirme dairesinde kıyılan nikahta çiftlere ünlü isimler eşlik ederken Murat Başaran’ın ve Ayten Öztürk’ün mutlulukları gözlerden kaçmadı. Daha önce evlenen ve boşanan Murat Başaran yaptığı bir açıklamada bir daha asla evlenmem demişti. Ancak ünlü isim bir yıl önce tanıştığı Ayten Öztürk’le nikah masasına oturdu. Çiftin nikah şahitliğini ünlü isimler Ahmet Selçuk İlkan, Ömür Gedik ve Polat Yağcı üstlendi.

Salona Beşiktaş Marşıyla Girdi

Ünlü şarkıcı Murat Başaran bir kez daha nikah masasına oturdu ve Ayten Öztürk ile dünya evine girdi. Ünlü isim Beşiktaş Evlendirme Dairesindeki salona Ömür Gedik ve Murat Başaran’ın birlikte seslendirdiği Beşiktaş Marşı “Bırakmam Seni” ile giriş yaptı. Ayrıca ünlü isim Ömür Gedik çifte sürpriz yaparak isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş Forması hediye etti. Nikah sonrası açıklama yapan Murat Başaran “çok mutluyum. Bir yıldır tanışıyoruz. Herkes evlensin, mutlu olsun, sevdiğini alsın. Bugün gelirken heyecanlanmayacağım dedim ama arabadan inince heyecan tuttu” ifadelerini kullandı. Ayten Öztürk ise açıklamasında “Murat bana hayır deme şansı bırakmadı” ifadelerini kullandı.

Murat Başaran Kimdir?

Müzik dünyasının ünlü isimlerinden biri olan şarkıcı Murat Başaran 4 Haziran 1974 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Şarkıcı ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından şarkıcılığa başladı. İlk albümü olan Azıcık Ucundan’ı 1999 yılında çıkardı. Daha sonra pek çok şarkıya ve albüme imza atan Murat Başaran’ın en çok bilinen albümleri ve şarkıları arasında

-          Azıcık Ucundan

-          Hadi Sende Kudur

-          Sana Ölürüm

-          Canın Sağolsun

-          İşte O Sensin

-          Küsülmez Aşka

-          Haydi Türkiye

-          Gizli Saklım

-          Alev Alev

-          Yana Yana

-          Bırakmam Seni

-          Leyla, Kaçıracağım Seni

-          İstanbul

-          Başı Belalı Yar

-          Bir Öpücük Kesmez ve

-          Gülümse Anne bulunmaktadır.

18-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar