Koca Koca Yalanlar dizisi yayından kaldırıldı

Koca Koca Yalanlar dizisi yayından kaldırıldı
Yayınlandığı ilk bölümünden beri bir çok tartışma konusu olan Koca Koca Yalanlar dizisi final yapıyor. Koca Koca Yalanlar neden yayından kaldırıldı?

Ekim ayında yayından kaldırılan kaldırılan 7 dizi arasına Kanal D ekranlarında yayınlanan Koca Koca Yalanlar'da adını yazdırdı. Hakan Yılmaz ve Evrim Alasya'nın başrollerinde yer aldığı Koca Koca Yalanlar dizisi neden yayından kaldırıldı? Koca Koca Yalanlar ne zaman final yapacak? İşte diziyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar;

Ekran macerasına 13 Ağustos Pazartesi günü başlayan Koca Koca Yalanlar dizisinin, Çukur, Söz ve Yasak Elma dizileri karşısında istenilen reyting oranlarına ulaşamayınca, yayın günü değiştirilmişti. Yeni gününde Pazartesi gününe oranla daha iyi sonuçlar elde eden dizi maalesef yeni gününde de beklentiyi karşılayamadı. Dizinin başrol oyuncusu Hakan Yılmaz, oyuncu ve set arkadaşlarıyla birlikte çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Güzel aile olduk, Koca Koca Yalanlar Veda" notunu paylaştı. Koca Koca Yalanlar dizisi 30 Ekim Salı akşamı yayınlanacak bölümüyle final yapacak. KOCA KOCA YALANLAR FİNAL ÖZETİ

Müjgan, kendisini aldatan eşi Ahmet'ti hayatından çıkarma konusunda kesin kararlıdır. Ancak bunu nasıl gerçekleştireceği konusunda en ufak bir fikri yoktur. Ahmet'i hayatından çıkarmak istediği Erdem ile paylaşır ve birlikte bir plan yaparlar. Müjgan ve Erdem'in planına göre, ikili Ahmet'in karşısına sevgili gibi çıkacaklardır. Müjgan ve Erdem planladıkları gibi Ahmet'in karşısına el ele çıkarlar.

Karşılaştığı manzara karşısında Ahmet büyük şok ve üzüntü yaşar. Eşi Müjgan'a karşı içindeki aşk tekrar alevlenen, ve onu geri kazanmak için çabalayan Ahmet, yıkılır. Müjgan her ne kadar yaptıkları karşısında pişmanlık yaşasa da, artık iş işten geçmiştir. Koca Koca Yalanlar dizisi final bölümüyle 30 Ekim Salı günü saat 20:00'da Kanal D'de.

27-10-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar