Camdaki Kız bu hafta niye yok?

Camdaki Kız bu hafta niye yok?
Gülseren Budayıcıoğlu ‘nun romanından uyarlanan dizi ne bitti ne de final yaptı. Resmi instagram sayfasında da belirtildiği üzere dizi sadece  küçük bir ara verdi

OGM Pictures ‘in yapumcılığını üstlendiği ‘Camdaki Kız’ dizisinin yeni bölümü  12 Ocak 2023 Perşembe saat 20.00 ‘de seyircisiyle buluşamayacak.

Camdaki Kız bu hafta niye yok?

Hande Ataizi ve Nur Sürer gibi iki önemli oyuncusunu kaybeden dizi bu hafta yayınlanmayacağı duyulunca acaba bitti mi, final mi yaptı soruları sosyal medyada dönmeye başladı. Halbuki Gülseren Budayıcıoğlu ‘nun romanından uyarlanan dizi ne bitti ne de final yaptı. Resmi instagram sayfasında da belirtildiği üzere dizi sadece  küçük bir ara verdi.

Camdaki Kız gerçek hayattan alınan bir uyarlama mı?

İlk olarak 8 Nisan 2021 Perşembe günü yayınlanan dizi daha ilk bölümlerinde itibaren seyirciyi ekran başına toplamayı başardı. Seda Altaylı Turgutlu ‘nun ve Yeşim Aslanı ‘ın beraber kaleme aldığı senaryosuyla heyecanın diri tutulduğu diziden önceki yıllarda da çok önemli isimler ayrılmıştı. Yönetmen koltuğunda Nadim Güç ‘ün oturduğu Camdaki Kız dizisinin Uzanlar ‘ın hayatından esinlendiği haberleri oldukça olay olmuştu. 

Feride öldü mü?

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ‘nun başrollerinde oynadığı daram türündeki dizinin son bölümünde de heyecan fırtınası dinmemiş bir de üstüne üstlük dizi severler hüzne boğulmuştu. Sert ve tavizsiz karakteriyle önceleri herkesin nefretini kazanan Feride ‘nin daha sonra Nalan ‘ın annesi değil anaannesi olduğunu öğrenmeleriyle çok büyük bir şaşkınlık yaşanmıştı. Ardından eski bir vali olan eşi Adil Bey ‘i kaybetmenin ardından torununa  sonuna kadar kol kanat geren sevgisini içinde yaşayan otoriter bir anaanneyi herkes tam benimsemişti ki bu sefer de vefat haberi seyirciyi tabiri yerindeyse yıktı.

Son bölümde neler olmuştu?

Son bölümde Nalan ve Sedat kafalarını dağıtıp yarınlara dair yeni bir başlangıç için kısa bir tatile çıkarlar. Nalan ‘ın yasak gönül ilşkisi olduğu şoförü Hayri  konağa dayanır. Çıkan velveleyi Feride ve Muzo üstünü kaptmak istese de beceremezler. Yaka paça konaktan atılan Hayri ‘nin durumunu tüm konak halkı ve Rafet Koroğlu da görür. Sedat ile çıktığı kısa tatilden dönen Nalan ‘a Feride bütün olan biteni, Hayri ‘nin yaptıklarını anlatır. Nalan neredeyse dünyaları karşısına aldığı Hayri ‘nin ne kadar tehlikeli olduğunu anlar ve korkmaya başlar. Babası sandığı Adil Bey ‘in dedesi olduğunu, babasının ise Metin Bey olduğunu öğrenir. Üstündeki yükten kurtulan Feride aslında ölümün kıyısındadır.İzleyiciler heyecan ve merakla yeni bölümü bekliyor.

04-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar