Koronavirüs Sebebiyle İran’da Mahsur Kalan Ünlü Oyuncu Kim?

Koronavirüs Sebebiyle İran’da Mahsur Kalan Ünlü Oyuncu Kim?
Güzel oyuncu İlayda Akdoğan İran'a sevgilisini görmeye gitti Koronavirüs sebebiyle mahsur kaldı. Ünlü oyuncu sevgilisinin evinde "karantinadayız" mesajını yolladı! İşte detaylar!

Şu sıralar dünyanın en çok korkulan hastalıklarından biri olan koronavirüs her geçen gün insanları daha çok korkutmaya, daha çok evlerine hapsetmeye, daha çok telaşlandırmaya ve endişelendirmeye devam ediyor. Özellikle son zamanlarda komşularımızda da görülmeye başlayan virüs her an bize de sıçrayacak diye herkes inanılmaz bir telaş içinde yaşarken yetkililerde gerekli tedbirleri almaya ve ülkemizi bu hastalığın pençesinden korumanın çalışmalarını yapıyorlar. Ancak ne yazık ki ülkemiz bu virüsün etkisine girmese bile kimi vatandaşlarımız virüsün tehlikesiyle karşı karşıya. Bunlardan biri de ünlü ve güzel oyuncu İlayda Akdoğan. Güzel oyuncu İlayda Akdoğan ne yazık ki koronavirüs sebebiyle İran’da mahsur kalmış durumda. İşte detaylar!

İlayda Akdoğan Koronavirüs Sebebiyle İran’da Mahsur Kaldı!

Son dönemin en çok korkulan hastalıklarından biri olan ve Çin’den tüm dünyaya büyük bir hızla yayılmaya devam eden Koronavirüs İran’da ortaya çıktığından itibaren Türkiye gerekli tedbirleri aldı ve İran’la sınırları kapatırken uçak seferlerini de bir süre askıya aldı. Bu durumda ne yazık ki İran’a, İranlı basketbolcu sevgilisi Roham Kabir’i görmeye giden güzel oyuncu İlayda akdoğan İran’la sınırların kapatılması ve uçak seferlerinin askıya alınmasıyla İran’da mahsur kaldı. İran’da sevgilisinin evinde kalan ve dışarı çıkamadığını söyleyen İlayda Akdoğan evde Farça öğrenmeye çalıştığını duyurdu.

İlayda Akdoğan: Karantinadayız!

Güzel oyuncu İlayda Akdoğan koronavirüs sebebiyle İran’da mahsur kalmasının ardından evinde kaldığı İranlı Basketbolcu sevgilisi Roham kabir’in evinden sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Bir paylaşımında “karantinadayız” notunu paylaşan oyuncu kendisine “kalkıp ülkene gitsene. Deli misin ya? Her gün daha kötü olacak. Şeklinde yorum yazan bir hayranına “ben de günlerdir keyfimden buradayım zaten. Sabır sabır ya sabır” ifadeleriyle cevap verdi. 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Dolunay dizisindeki Asuman karakteriyle tanınmıştı. Güzel oyuncu daha önce Dolunay, Umuda Kelepçe Vurulmaz, Oyunbozan, Mustang, Sevgili Dünürüm, Bez Bebek, Afacanlar Kampı, En İyi Arkadaşım gibi yapımlarda rol almıştı. Özellikle Dolunay Dizisindeki performansıyla beğeni toplayan oyuncuya bizde geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Umarız bir an önce sağlıklı bir şekilde Türkiye’ye döner.

02-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar