Koronavirüse bir kurban daha O yapım ertelendi

Koronavirüse bir kurban daha O yapım ertelendi
Dünya üzerinde korkunç hızla ilerleyen Koronavirüse bir kurban daha! Film dünyası şokta! Hangi film ertelendi ve ne zaman vizyona girecek?

Dünya üzerinde korkunç hızla ilerleyen Koronavirüse bir kurban daha verildi. Bir bir iptal edilen organizasyonlardan o yapım da nasibini aldı ve 6 ay ertelendi. Film dünyası şokta! Hangi film ertelendi ve ne zaman vizyona girecek, sinemaseverler merak edip araştırıyor. Koronavirüs kurbanı o yapım ve gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Koronavirüse bir kurban daha O yapım ertelendi!

2019 Aralık ayında Çin’in Wuhan eyaletinde baş gösteren ve dünya üzerinde 100 ülkeye yayılan korkunç salgın Koronavirus birçok oranizasyonun kabusu olmaya devam ediyor. Uçuşlar iptal oluyor, kapılar kapanıyor ve çeşitli yasaklar getiriliyor. 5 Mart itibariyle Dünya genelinde 4 bine yakın kişinin öldüğü, 100 bine yakın kişinin bulaştığı Koronavirus, James Bond serisinin yeni filmi 'No Time to Die' filmini de vurdu. 2020 Nisan ayında vizyona girmesi hedeflenen “No Time to Die” filminin vizyona girme tarihi 6 ay ertelendi.

Koronavirüs’ün fendi James Bond’u yendi

Muhteşem zekası, teknolojiye olan hakimiyeti, strateji dehası gibi birçok süper özelliğin sahibi James Bond, Dünyaya yayılan virüs karşısında çaresiz kaldı. Çin’de başlayan Kovid-19 salgını sadece Çin’de 3 bin insanı öldürürken 100 ülkeyi de tehdit etmeye başladı. Herkesin çaresiz kaldığı virüs salgınından Dünyaca ünlü James Bond serisinin yeni filmi 'No Time to Die' de etkilendi ve ilk gösterim tarihi Kasım ayına ertelendi.

Sinema salonları kapatılıyor

İnanılmaz bütçesiyle dev yapımlardan olan James Bond serisinin son filmi 2 Nisan'da vizyona girecekti. Lakin yeni tip Koronavirüs salgını başta İtalya olmak üzere onlarca ülkede sinema salonlarını kapattırdı. Salonların ne zaman açılacağı belli değil. Hal böyle olunca filmin yapımcılığını üstlenen şirket karar değiştirerek 6 ay sonra yani 12 Kasım'da Britanya'da vizyona gireceğini duyurdu. Beklenen tarih geldiğinde filmin vizyona girip giremeyeceğini canlitv olarak takip edeceğiz.

En yüksel bütçeli film: No Time To Die

Son James Bond olan Daniel Craig'in beşinci ve son kez 007 karakteriyle yer alacağı No Time To Die, ikonik serinin şimdiye kadarki en yüksek bütçeli filmi olarak tarihe geçti. James Bond evreninin 25. halkası olan No Time To Die, Kasım ayında izleyiciyle buluşacak.

James Bond 007 kimdir?

James Bond 007, yazar Ian Fleming tarafından 1952'de romanlaştırılan hayalî bir İngiliz ajan karakteridir. 1964 yılında ölen Fleming, İngiliz Ajan karakterinin akılda kalıcı olması için ona kısaca 007 lakabını verdi. EON Productions film serisi olarak James Bond ile ilgili toplam 26 film çekildi ve dünya üzerinde muazzam hasılat elde etti. Öyle ki Bond filmleri dünyanın en uzun serili filmi oarak tarihe geçti. Serinin ana karakteri olan James Bond'u aşağıda isimleri yazılı 6 aktör canlandırdı.

Sean Connery (1962–67, 1971)

George Lazenby (1969)

Roger Moore (1973–85)

Timothy Dalton (1987–89)

Pierce Brosnan (1995–2002)

Daniel Craig (2006–Devam ediyor)

05-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar