Köy Hayatı Yaşamaya Başlayan Göksel İstanbul’a Geri Döndü

Köy Hayatı Yaşamaya Başlayan Göksel İstanbul’a Geri Döndü
Pandemi sebebiyle özellikle ünlüler arasında popüler olan şehirden köye gidişlerde tersine dönüş başladı. Ünlü şarkıcı Göksel yeniden İstanbul'a döndü

Son yıllarda kentten köye geri dönüş yaşanmaya başlarken bu geri dönüşte özellikle ünlülerin isimleri ön plana çıkmaya başladı. Özellikle koronavirüsle birlikte yanılan pandemi günlerinde pek çok ünlü isim büyük şehirlerden uzaklaşarak değişik yerlerde çiftlik ve köy hayatına dönmeye ve buralarda yaşamaya başladı. Ünlü isimler özellikle sosyal medya hesaplarından buralarda yaşadıkları doğayla iç içe günleri paylaşarak gündem oldu ve oldukça da popüler paylaşımlarda bulundu. Pandeminin etkisiyle hız kazanan bu yaşam tarzı ünlü isimlerin sık sık yolculuk yapmalarına ve yaşadıkları yerle çalıştıkları yer arasında mekik dokumalarına sebep oldu. Daha sonra koronavirüsün etkisinin az da olsa kırılmasıyla bu ünlüler yeniden şehre dönmeye başladı. Bu ünlülerden biri olan şarkıcı Göksel bugün magazin basınında yaşadıklarını değerlendirdi.

Göksel Geri Döndü

Pandemi sebebiyle Ege’nin bir köyünde yaşamını sürdürmeye başlayan şarkıcı Göksel yaşadığı doğayla iç içe günlerin ardından yeniden şehre dönmeye karar verdi. Önceki gün magazin muhabirlerince Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü şarkıcı köydeki evini kapattığını belirtti. Ünlü isim sorulan sorulara verdiği cevapta “işlerim nedeniyle köydeki evi şimdilik kapatmak zorunda kaldım. O yüzden dönüş yaptım İstanbul’a. İstanbul ve iş hayatını çok özlemişim” ifadelerini kullandı. Ünlü isim ayrıca magazin muhabirlerinin bir sorusu üzerine “hava çok soğuk ama maskemi takıp yürüyüş yapmak istedim” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin köydeki evine ne zaman geri döneceği ise merak konusu oldu.

Göksel Kimdir?

Ünlü şarkıcı Göksel 25 Kasım 1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Okumaya başlamış ve bu arada da müzikle ilgilenmiştir. Daha sonra profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başlayan ünlü isim ilk albümü olan Yollar’ı 1997 yılında piyasaya sürmüştür. Daha sonra Körebe adlı albümü 2001 yılında çıkaran Göksel bu albümün ardından peş peşe albümlerini piyasaya çıkarmıştır. Ünlü ismin müzik dinleyicileri tarafından bilinen pek çok şarkısı bulunmaktadır. Göksel’in piyasa bulunan albümleri ise, Yollar, Körebe, Söz Ver, Arka Bahçem, Ay’da Yürüdüm, Mektubumu Buldun mu, Hayat Rüya Gibi, Bende Bi Aşk Var, Sen Orda Yoksun, adlarını taşımaktadır.

26-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar