Nihat Altınkaya Ekranlara Dönüyor

Nihat Altınkaya Ekranlara Dönüyor
Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Olof karaktere hayat veren Nihat Altınkaya’nın yeni projesi belli oldu.

Son dönemlerde pek çok üst düzey yapımda rol alan ve seyircinin sevdiği oyunculardan olan ünlü isim Nihat Altınkaya son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Olof karakterine hayat vermişti. Daha öncesinde Teşkilat dizisinde rol alan oyuncu son dönemde peş peşe üst düzey yapımlarda rol alıyor. oyuncu Kuruluş Osman dizisiden ayrılır ayrılmaz yapımcılar tarafından kapısı çalınmaya başlandı. Yeni senaryoları okumaya ve içlerinden kendisi için en iyi olanı belirlemeye çalışan Nihat Altınkaya sonunda tercihi yaptı. Ünlü isim TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve askeri bir proje olan Alsancak dizisi ile el sıkıştı. Nihat Altınkaya’nın Alsancak dizisinde bir ajana hayat vereceği öğrenilirken oyuncu daha önceden de yine aynı kanalda yayınlanan Teşkilat dizisinde benzer bir karaktere hayat vermişti.

Nihat Altınkaya Boran Olarak Dönüyor

Dizi ve sinema filmlerinin sevilen isimlerinden olan Nihat Altınkaya son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol almış ve bu dizide canlandırdığı Olof karakteri ile başarılı bir dönem geçirmişti. Oyuncu diziden ayrılmasından kısa süre sonra yeni dizisi ile el sıkıştı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alsancak dizisinde rol alacağı öğrenilen Nihat Altınnkaya’nın dizide kötü tarafta yer alan Ahtapot’un tetikçisi Boran olacak. Boran çok kolay kılık değiştirebilme özelliği ile dizide etkili bir karakter olarak yer alacak. Oyuncunun önümüzdeki bölümlerden itibaren Boran karakteri olarak seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Nihat Altınkaya Kimdir?

Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda rol alan ünlü isimlerden Nihat Altınkaya 28 Eylül 1979 yılında Karabük’te dünyaya gelmiştir. İlk, ora ve lise eğitimlerinin ardından başlarda sporla aktif ve profesyonel olarak ilgilenen oyuncu daha sonra manken ve oyunculuğa yönelmiştir. Aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başlayan Nihat Altınkaya’nın rol aldığı başlıca yapımlar şunlardır

-          En Mutlu Olduğu Yer

-          Aşk Üçgeni

-          Kuruluş Osman

-          Teşkilat

-          Elimi Bırakma

-          Söz

-          Yüksek Sosyete

-          Kara Ekmek

-          Medcezir

-          Kara Para Aşk

-          Karadayı

-          Tozlu Yollar

-          Unutulmaz

-          Kahramanlar

-          Yaprak Dökümü ve

-          Dudakten Kalbe.

24-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar