‘Kraliçe’ dizisi sete çıktı

‘Kraliçe’ dizisi sete çıktı
Çekimleri birkaç kere ertelenen Kraliçe dizisinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın uyumu merakla beklenirken dizinin Mart ayında izleyicileriyle buluşması hedefleniyor

Kanal D ‘ nin yeni dizisi Kraliçe’nin çekimleri başladı. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ ın oturduğu dizinin başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan ve Selin Şekerci rol alıyor.

‘Kraliçe’ dizisi sete çıktı

Senaryosunu Serdar Soydan, Kerem Bozok ve Ekin Akçay’ ın birlikte kaleme aldığı dizinin dün itibarıyla çekimlerine başlanıldı. Setten yapılan paylaşımla oyuncuların heyecanla işe sarıldıkları ve sabırsızlıkla bir an önce  ekrana çıkma istekleri açıkça belli oluyor.

Burcu Özberk’in dizi ile ilgili düşünceleri

Mednova Yapım’ ın yapımcılığını üstlendiği Kraliçe dizisi dünya çapında en çok izlenen diziler sıralamasında birinciliği kimselere kaptırmayan Queen Sugar dizisinden uyarlandı. Dizinin başrolünde oynayan Burcu Özberk diziyle ilgili olarak ;” “Ne kadar heyecanlı, içimin kıpır kıpır olduğunu tarif edemem. Beni etkileyen hikayesi oldu öncelikle…. Sonra da tabi ki karakterim. Güçlü bir kadın izleyeceğiz. Ailesinin hayatını ilmek ilmek işlemiş. Özverili ve güvenilir bir kadın. Kendisini ailesine adamış, bunu görev olarak değil de gerçekten isteyerek ve mutlu olduğu için yapıyor. Kendilerine ait yoğun ve düzenli bir yaşamı varken, büyük bir olayla bütün inancı yıkılıyor. Bu arada babasının ona büyük bir sorumluluk yüklemesiyle kendini ve hayatını yeniden inşa etmesini göreceğiz.”  İfadelerini kullandı.

Dizinin oyuncu kadrosu

Amerikalı yazar Natalie Baszile'nin aynı adlı 2014 romanına dayanan Amerikan yapımı Kraliçe dizisinde Oprah Winfrey, Rutina Wesley, Dawn-Lyen Gardner , Kofi Siriboe, Tina Lifford, Omar Dorsey, Dondre Whitfield, Bianca Lawson,  Timon Kyle Durrett,Greg Vaughan, Nicholas L. Ashe, Ethan Hutchison ve Marycarmen Lopez   oynamaktadır. Yerli versiyonu Kanal D’ de yayınlanacak olan Kraliçe dizisnde ise  Cihat Tamer - Galip, Burcu Özberk - Deniz, Gökhan Alkan - Ateş, Selin Şekerci - Zeynep ve Özgün Karaman - Ali karakterini canlandıracak..

Mart ayında yayınlanması bekleniyor

Deprem dolayısıyla çekimleri birkaç kere ertelenen Kraliçe dizisinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan bir karı kocayı canlandıracak. İkilinin uyumu merakla beklenirken bir drama olan dizinin Mart ayında izleyicileriyle buluşması hedefleniyor. Babalarının ölümüyle hayatları değişen üç kardeşin hayatlarının anlatıldığı dizinin performansı şimdiden sosyal medyada tartışılmaya başlandı.

22-02-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar