Kraliçe dizisine bir yeni oyuncu daha!

Kraliçe dizisine bir yeni oyuncu daha!
Kanal D ekranlarında yayınlanmayan hazırlanan yeni dizi Kraliçe'nin kadrosuna bir yeni isim daha dahil oldu? İşte kadroya katılan o isim..

Sezonun en iddialı dizisi olacağı konuşulan yeni dizi Kraliçe'nin kadrosu yavaş yavaş tamamlanıyor. Kanal D'nin yepyeni dizisi Kraliçe'nin kadrosunda hangi isimler var? Dizinin kadrosuna katılan son isim kim oldu? Kraliçe dizisi konusu nedir? Kraliçe ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Kanal D yepyeni bir dizi ile sezona sağlam bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yapımını Mednova'nın üstlendiği dizi 'Kraliçe' daha başlamadan adından sıkça söz ettirdi. Dünya üzerinde çok başarılı izlenme oranlarına sahip olan Queen Sugar dizisinden uyarlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu da gitgide tamamlanılıyor. Çok yakın bir zaman içerisinde ekranlara gelecek olan dizinin başrollerini yakışıklı oyuncu Gökhan Alkan ve güzel oyuncu Burcu Özberk paylaşıyor. 

Mednova Yapım'ın önderliğinde yürütülen dizinin yönetmen koltuğunda da kimin oturacağı merak ediliyordu. Son gelen haberlere göre dizinin yönetmenliğini Cevdet Mercan üstlenecek. Başarılı yönetmen bu zamana kadar Nehir, Kabuslar Evi, Kırık Kanatlar, Yersiz Yurtsuz, Asi, Kasaba, Gönülçelen, Bir Çocuk Sevdim, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, Paramparça, Kayıtdışı, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Şeref Sözü, Zalim İstanbul ve Kanunsuz Topraklar gibi birbirinden başarılı projelerin başında yer almıştır. 

ÖZGÜN KARAMAN KRALİÇE KADROSUNDA!

Burcu Özberk ve Gökhan'ın başrollerini paylaştığı dizinin cast çalışmaları devam ederken dizinin kadrosunda bir isimin daha netleştiği açıklandı. Kasaba Doktoru, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Darısı Başımıza, 7 Yüz, Baba Candır, Mihrap Yerinde, Umutsuz Ev Kadınları, Elde Var Hayat Sınav ve Çakıl Taşları gibi dizilerden aşina olduğumuz genç oyuncu Özgün Karaman, dizinin kadrosuna katılan isimlerden biri oldu. Burcu Özberk, Gökhan Alkan ve Özgün Karaman'ın yer aldığı kadroda olan bir diğer isim de sevilen oyuncu Gonca Vuslateri oldu.

Kraliçe dizisi konusu;

Mednova tarafından yabancı bir dizi olan Queen Sugar adlı yapımdan Kanal D içi uyarlanan Kraliçe dizisinin başrolünde güzel oyuncu Burcu Özberk ve dizilerde canlandırdığı karakterlerle beğeni toplayan Gökhan Alkan yer alıyor. Dizi, ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması konu ediliyor. Son dönemde kadın ve aldatma dizilerinin örneklerinden biri olacak dizinin çekimlerine çok yakında başlanılacak ve dizi Mart ayında ekrana gelecek. Dizinin cast çalışmaları devam ederken Mednova pek çok ünlü isimle görüşmelerini sürdürüyor.

30-01-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler