Nefes Yer Eksi 2'nin Fragmanı Yayınlandı

Nefes Yer Eksi 2'nin Fragmanı Yayınlandı
2009 yılında vizyona giren Nefes Filmi’nin ikincisi olan Nefes: Yer Eksi İki filminin çekimleri tamamlandı ve filmin fragmanı yayınlanmaya başlandı.

Sinemaseverler son zamanlarda peş peşe vizyona giren yerli yapımlarla adeta bayram ediyor. Pek çok filmin vizyonda sinemaseverlerle buluştuğu bu dönemde yeni yapımlarda vizyona girmek için son hazırlıklarını yapıyor. Son olarak Komutan, 49, Kesişme: İyi ki Varsın Eren gibi askeri filmlerin vizyona girdiği bu dönemde şimdide Nefes: Yer Eksi İki vizyona girmek için gün saymaya başladı. Daha önce sinemaseverlerle buluşan ve büyük ses getiren Nefes filminin ikincisi olacak olan film Hakan Evrensel’in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanmış durumda. Başrolünde Murat Yıldırım’ın yer aldığı ve yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu’nun oturduğu Nefes: Yer Eksi İki’nin çekimleri tamamlandı ve filmin son hazırlıkları yapılıyor. Yaz aylarında çekilen filmin şu sıralar yayınlanmaya başlayan fragmanı ise seyirciden tam not aldı ve filmin vizyona gireceği tarih olan 17 Şubat heyecanla beklenmeye başlandı.

Yer Eksi 2 Fragmanı Heyecan Uyandırdı

Yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu’nun oturduğu ve Hakan Evrensel’in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan Nefes: Yer Eksi 2 vizyona girmek için gün saymaya başladı. Orgino Media Prodüction ile TRT ortak yapımı olan filmde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bir karakolda yaşanan olaylar hikaye ediliyor. Hakan Yüzbaşı ve askerlerinin terörün en yoğun olduğu bir zamanda teröristlerle verdikleri mücadele ve yöre halkından bir gencin askerlerle olan ilişkisinin anlatıldığı ve tüm bunlara bir gazetecinin şahit olduğu hikayenin anlatıldığı film aksiyon ve savaş sahneleriyle dikkatleri çekiyor. Yayınlanan fragmanın oldukça dikkat çektiği ve seyirci tarafından beğenildiği filmin vizyon tarihi ise 17 Şubat olarak belirlendi. 

Nefes: Yer Eksi 2 Oyuncuları Kimler?

Orgino Media Prodüction ile TRT ortak yapımı olan Nefes: Yer Eksi 2 filmi çok yakında sinemalarda seyirciyle buluşacak. Dram ve macera türünde olan ve bir askerin hikayesinin anlatıldığı filmde birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Nefes: Yer Eksi 2 filminin yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu yer alırken film Hakan Evrensel’in aynı adlı romanından uyarlandı. Filmde yer alan oyuncular arasında ise

-          Murat Yıldırım

-          İlker Aksum

-          Şahin Kendirci

-          Eren Hacısalihoğlu

-          Arda Anarat

-          Begüm Akkaya

-          Yasin Çam

-          Bestemsu Özdemir

-          Cezmi Baskın

-          Burak Sergen

-          Erdal Cindoruk

-          Bulut Akkale

-          Rıdvan Aybars Düzey

-          Doğanay Ünal ve

-          Emrah Doğan gibi isimler yer alıyor. Film 17 Şubat tarihinde sinemalarda seyircisiyle buluşacak.

29-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar