Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ayşegül Kartal kimdir?

Kuaförüm Sensin yeni jüri üyesi Ayşegül Kartal kimdir?
Gündüz kuşağının sevilen programı Kuaförüm Sensin yaz sezonunda eğlenceli rekabetiyle izleyici karşısına çıkıyor. Yarışmaya jüri üyesi olarak katılan makyöz Ayşegül Kartal kimdir?

Show TV ekranlarında haftaiçi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışması en iyi saçı ve makyajı yapmaları üzere kuaförleri ve makyözleri biraraya getiriyor. Başarılı oyuncu Gözde Kansu'nun sunuculuğunu yaptığı yarışma programında yetenekli adaylar kendilerine verilen modellerinin saçını ve makyajını yaparak büyük ödülü almak için yarışıyor. Peki yarışmacıları değerlendirmeye alan jüri üyeleri arasına katılan Ayşegül Kartal kimdir?

Haftaiçi her gün 12:15'te seyircisiyle buluşan yarışma programı Kuaförüm Sensin'in yeni jüri üyesi Ayşegül Kartal'ı yakından tanıyalım.

KUAFÖRÜM SENSİN'İN YENİ JÜRİ ÜYESİ AYŞEGÜL KARTAL KİMDİR? 

Sosyal medyada Makeup Ayşe olarak da tanıdığımız ve sevdiğimiz birçok dizinin kamera arkasında gördüğümüz Ayşegül Kartal 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Resim sanatıyla ilgilenirken zamanla makyaj yapmaya yönelmiştir. Reklam filmlerinde makyöz asistanlığı yaparak kamera arkasında kariyerine başlayan Kartal daha sonra dizi sektörüne geçmiştir. İlk dizisi Haziran Gecesi olmuştur. Yaprak dökümündeki Şevket rolüyle tanıdığımız Caner Kurtaran ile 2016 yılında evlenen Ayşegül Kartal Pulsar, Adını Feriha Koydum, Küçük Sırlar, Kaçak Gelinler ve Kiralık Aşk gibi birçok dizide makyözlük yapmıştır. Son olarak Hercai dizisinin makyözlerinden biri olan Kartal Show TV ekranlarında yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasına jüri üyesi olarak katılmıştır. 

KUAFÖRÜM SENSİN'İN FORMATI NEDİR, NASIL BAŞVURU YAPILIR?

En doğru saçı, en doğru makyajı yapacağını iddia eden kuaför ve makyözleri Kuaförüm Sensin'e!

Bir kuaför ve bir makyözden oluşan takımların yarıştığı sıcak, eğlenceli ve rekabeti bol stüdyo yarışma programı Kuaförüm Sensin hafta içi her gün saat 12.15'te Show TV'de!

Kendine güvenen, 'En iyi saçı-makyajı ben yaparım!' diyen kuaförler ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışmaya hazırlanıyor. Kuaförüm Sensin’de maharetlerini sergileyecek kuaför ve makyözler büyük ödülü kazanmak için hayatının en iyi saçı ve makyajını yapacak!

Kuaförüm Sensin başvuru formu için; https://www.showtv.com.tr/basvuru/kuaforum-sensin

27-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar