Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? (25 Ekim Cuma)

Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? (25 Ekim Cuma)
Kuaförüm Sensin Show Tv'de zileyicilerle buluşmaya devam ediyor. Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? (25 Ekim Cuma) günü aşina olduğumuz bir çift elendi...

Kuaförüm Sensin Show Tv’de ekranlara gelmeye devam ediyor. Program gündüz kuşağı yayınlarında şu anda garanti seyircisiyle reyting olarak iyi durumda… Öyle ki Kuaförüm Sensin de Cuma günleri geldi mi heyecan zirveye çıkıyor. Kuaförüm Sensin'de bu hafta kim elendi? Kuaförüm Sensin'de  25 Ekim Cuma kim elendi gibi sorulara izleyiciler cevap arıyor. Evet, Kuaförüm Sensin son hafta elenen çift ile kazanan çift haberimizin ayrıntıları canli tv izleyicileri için burada...

Kuaförüm Sensin puan durumu! Kim elendi!

Eleme durumu olması dolayısıyla Kuaförüm Sensin puan durumu da izleyicilerin ilgisini çekiyor. Bu hafta modellerin çantalarından çıkan malzemeler makyaj malzemesi olarak kabul edildi. Başka bir malzeme kullanmadan yarışmacılar hünerlerini göstermeye çalıştılar.

Gözde Kansu’nun güzel sunuculuğuyla heyecanını kaybetmeden devam eden yarışmada bu hafta duygusal bir ayrılış da oldu. Bildiğiniz gibi Cuma günü hafta boyunca en düşük puanı alan yarışmacı çift yarışmadan ayrılıyor.

18 Ekimde Burcu ve Ateş Kuaförüm Sensin’e veda etmişlerdi. Bu hafta ise seyircilerin yüzlerine çok alıştıkları yarışmada uzun süredir bulunan fanları bile oluşan Sıla ve Mira elendi. Sıla ve Mira bu hafta Kuaförüm Sensin’e veda eden çift oldu.

Toplam 77 puan toplayıp veda eden Mira ve Sıla oldu. Mira elenme heyecanıyla stüdyoya gelemedi bile. Sıla ise şok olmuştu. 12 hafta yarışmada bulunsalar da sadece bir hafta birinci olabilen çift çok üzüldü. Hatta Mira arkadaşlarıyla vedalaşamadı bile. Çift Kuaförüm Sensin’den geçen efsaneler arasında yer aldılar.

Kuaförüm Sensin’de bu hafta neler oldu?

Show Tv'nin sevilen programında bu hafta oldukça ilginç sahneler vardı. Kuaför Murat diskalifiye edildi. Bu da Kuaförüm Sensin’de ilk defa yaşandı. Eleştirilere dayanamayan ve sinirlenerek stüdyoyu terk eden Bilal bütün ısrarlara rağmen dönmedi ve Jüri tarafından diskalifiye edildi. Yaptığı hareketin mesleki etik noktasında oldukça kötü olduğunu düşünen jüri Murat’ı yarışmadan attı.

Bu hafta yarışmada oldukça çekişmeli sahneler vardı. Konsept olarak modellerin çantalarında ne varsa onlarla makyaj yapmaya çalışan makyözler hayli başarılı oldular. Heyecanlı geçen yarışın sonunda Bilal ve Buse haftanın birincisi olarak 10.000 liranın da sahibi oldular.

26-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler