Ramo'dan yeni bir rekor! Bakın kaç milyon kişi izledi!

Ramo'dan yeni bir rekor! Bakın kaç milyon kişi izledi!
İlk üç bölümü yayınlanan Ramo dizisi izlenme sayısıyla büyük bir başarıya imza attı. Bakın Ramo'nun ilk üç bölümünü kaç milyon kişi izledi.

BKM imzası taşıyan yeni dizi Ramo başladığı günden beri adından sıkça söz ettiriyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in olduğu Ramo dizisinin ilk üç bölümünü 30 milyon kişi izledi. İlk üç bölümde büyük bir başarı yakalayan Ramo dizisi bu sayıya Youtube üzerindeki kanalında ulaştı. Show Tv'de Salı akşamları yayınlanan dizi ilk bölümlerden yakaladığı başarıyı sürdürecek gibi görünüyor. 4 Şubat Salı günü yayınlanacak 4. bölüm fragmanı da şimdiden büyük bir ilgi yakaladı.

Ramo'dan 30 milyon teşekkürü

BKM projesi olan Ramo sosyal medya platformlarında da en çok konuşulan dizilerden biri olmayı başardı. İlk haftalarda dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım dizinin engellendiği şeklinde bir iddiada bulunmuş olsada Ramo dizisi özellikle twitter gündeminde baş sıralara yerleşti. Hem Türkiye hem de dünya gündeminde TT olan Ramo aksiyon ve aşk sahneleriyle çok konuşuluyor. İlk haftalarda büyük bir izleyici kitlesi oluşturmayı başaran Ramo dizisi 30 milyon izlenmeyi geçince resmi sosyal medya hesaplarında da teşekkür mesajları iletildi. Ramo dizisi resmi twitter sayfasından "RAMO'nun Youtube kanalı 30 milyon izlenmeyi aştı! Tüm izleyicilerimize teşekkür ederiz!" notu takipçileriyle paylaşıldı.

Ramo  4. bölümde neler olacak?

Senaryosunu Yılmaz Şahin’in yazdığı ve yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı Ramo dizisi Adana'da çekiliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in olduğu dizinin oyuncu kadrosunda İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi sevilen isimler yer alıyor. Adana'da mahalle hayatının renklerini konu alan ve bunu birbirine düşman iki alie üzerinden anlatan Ramo dizisi, aşk, nefret, gelenek, aksiyon ve dram içeriyor. Efendisine başkaldıran Ramo öfkesi ve aşkı arasında sıkışıp kalacak mı? İlk üç bölümü yayınlanan Ramo'nun 4. bölüm fargmanı yayınlandı. Fargmanda, Sibel’in, “Seni öldürmeye yemin ettim Ramo!” sözleri dikkat çekiyor. Evlenmelerine karar verilen Sibel ve Ramo ile Fatoş ve Neco'nun nikah masasına oturdukları görülen fragmanda yine silahların konuşması aksiyon sahnelerini haber veriyor.

 

01-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar