Ramo 3. bölüm izle!

Ramo 3. bölüm izle!
Show Tv'nin sevilen dizisi Ramo 3. bölüm izle! Ekranlara merhaba diyen yeni dizi Ramo heyecan dolu 3. bölümüyle seyirciyle buluştu. Ramo yeni bölümde neler oldu? İşte detaylar!

Ramo 3. bölüm izle; Show Tv ekranlarında başlayan BKM imzalı yeni dizi Ramo, 3. bölümüyle bu akşam yayınlanıyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Ramo'nun yeni fragmanı yayınlanmıştı. Aşk, entrika ve aksiyon dolu sahneleriyle ilk bölümlerinden itibaren dikkat çeken dizi 3. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Show Tv ekranlarında olacak. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in olduğu Ramo dizisini canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

3. Bölüm fragmanı yayınlandı

Bir BKM projesi olan ve Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi başarılı oyunculara kadrosunda yer verilen Ramo dizisnin senaryosu Yılmaz Şahin tarafından yazılırken, yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın oturuyor. İlk iki bölümünde dikkat çekmeyi başaran Ramo dizisinin yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. 3. Bölüm 2. fragmanında yer alan Ramo’nun, “Meseleyi eski usul çözmek istiyorlar yani kız alıp, kız vereceğiz” sözleri ise diziye olan merakı iyice arttırdı.

Fragmanda, barış için anlaşma yapıldığını belirten Murat Yıldırım'ın canlandırdığı Ramo meselenin kız alıp kız verme şeklindeki eski usullerle çözüleceğini söylüyor. Bunu duyan Fatoş'un isyanı da yine fragmana damga vuran sahneler arasında.  Neco’yla evlenmesi istenen Fatoş’un gözyaşları içinde Ramo’ya isyan ettiği anlar ve daha fazlası bu akşam (28 Ocak Salı) yayınlanacak 3. Bölümde izleyiciyle buluşacak. Ramo 3. Bölüm, canlitv.com üzerinden yukarıda belirttiğimiz bağlantı kullanılarak da izlenebilecek.

Ramo 2. Bölüm'de neler yaşandı?

Sezona yeni başlayan Ramo dizisi daha ilk bölümlerden iyi bir etki oluşturmayı başardı. Çekimleri Adana'da yapılan dizinin ana konusu efendisine başkaldıran Ramo'nun hikayesi. Unutulmayacak bir hikaye olmaya aday Ramo'da aşk, intikam, aile bağları ve adalet konuları işleniyor. Heyecan dolu 2. Bölümde neler yaşandığı hakkında sizlere kısa bir hatırlatma yapalım. Ramo'nun Cengiz'i öldürmesi Adana'da ve ailede işleri karıştırdı.Aile meclisinin kararı dışına çıkan Ramo'nun bu davranışı aile üyelerini öfkelendirirken, Cengiz'in ailesi olan Yıldırım ailesi de acı içerisinde kaldı. Neslihan ve Halef karşılık verme planları yaparken Sibel çoktan harekete geçt ve Ramo’dan hesap sormaya mahalleye gitti. Sibel Ramo'nun kafasına doğrulttuğu silahla babasının intikamını alacağını söyledi. O anda Sibel bir şok daha yaşayarak, kardeşi Neco'nun hayatta olduğunu öğrendi. Yavuz'un adamlarının Ramo’yu, boynuna geçirdikleri iple boğmaya çalıştıkları final sahnesi ile biten 2. bölümden sonra 3. Bölüm heyecanla beklenmeye başlandı. Ramo 3. Bölüm bu akşam Show Tv'de sizleri bekliyor.

28-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar