Kuzey Yıldızı 19. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı 19. bölüm izle!
Show Tv'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı yeni bölümüyle izleyicileri ekrana bağlayacak. Kuzey Yıldızı 19. bölüm izle!

Sevilen dizi Kuzey Yıldızı 19. bölümüyle bu akşam Show Tv ekranlarında olacak. Eğlenceli ve aşk dolu sahneleriyle dikkat çekmeyi başaran Kuzey Yıldızı bu hafta da birbirinden özel sahnelerle ekrana geliyor. Show Tv'de Cumartesi akşamlarını şenlendiren Kuzey Yıldızı 19. yeni bölüm saat 20:00'da başlıyor. Kuzey Yıldızı 19. bölümü internet üzerinden canlı izlemek için sizlere sunduğumuz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 19. bölüm içinizi ısıtacak

Birbirinden güzel sahneleriyle seyirciyle arasında bir bağ oluşturan Kuzey Yıldızı bu hafta da dolu dolu bir senaryoyla karşınızda olacak. Karadeniz'in muhteşem doğasını ve kışın ihtişamını evinize getirecek yeni bölümü sıcacık evinizde seyretmenin hazzı ise bir başka olacak. Başrollerinde, Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan, Ferda Kaynar gibi birbirinden yetenekli oyuncuların olduğu Kuzey Yıldızı Karadeniz'in gözde şehirlerinden biri olan Ordu'da çekiliyor. Kuzey Yıldızı 19. bölüm'de ise araçları bozulan Kuzey ve Yıldız'ın bir kayak merkezindeki sahneleri tam bir kış şöleni yaşatacak.

Kuzey ve Yıldız'ın aşkı anlatılıyor

Show Tv'nin romantik komedi türünde çekilen ve çok sevilen dizisi Kuzey Yıldızı'nda memleketinde ailesinin rızasıyla Yıldız'la sözlenen fakat okumak için İstanbul'a giden Kuzey'in başka bşr kadına aşık olup evlenmesi anlatılıyor. Kuzey aşık olduğu kadın tarafından 20 yıl sonra terkediliyor ve üç kızıyla memleketine dönüyor. Memleketinde olan Yıldız'ın Kuzey'e olan yıllanmış öfkesi ve aşkı Karadeniz insanının rahat ve samimi tavrıyla anlatılırken, komedi ve dram bir arada başarılı bir şekilde işleniyor.

Kuzey Yıldızı 19. bölümde neler olacak?

Show Tv'de bu akşam yayınlanacak Kuzey Yıldızı 19. bölümde birbirinden özel sahneler sizleri bekliyor. Karlı yollarda aracı bozulan Kuzey ve Yıldız mecburen yakın bir kayak merkezinde kalıyor. Burada birbirlerine aşklarını yeniden itiraf eden Kuzey ve Yıldız güzel bir kış eğlencesi de yaşıyor. Pistlerde beraber kayan çift hallerinden oldukça mutlu. Kuzey ise Yıldız'a yaptığı planı açıklıyor ve kendine Yıldız'ı isteyeceğini söylüyor. Öte yandan Kuzey'in üç güzel kızı fırında çalışmaya devam ederken aşıkları olan Emin ve Osman babaları Kuzey'in baskısı altındadır. Kuzey genç aşıkları kızlarından uzak tutmak için her yolu deniyor. Kuzey Yıldızı 19. Bölüm heyecan ve eğlence dolu sahneleriyle sizleri bekliyor. Kuzey Yıldızı 19. bölümü yukarıdaki bağlantı aracılığıyla canlitv.com adresinden izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

01-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar