Uğur Aslan Emir karakteriyle Çukur dizisine katıldı

Uğur Aslan Emir karakteriyle Çukur dizisine katıldı
Başarılı oyuncu Uğur Aslan'dan hayranlarını sevindiren gelişme. Uğur Aslan, Emir karakteriyle reyting rekortmeni Çukur dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Fenomen dizilerden biri olan ve üç sezondur başarılı bir şekilde yayını devam eden Çukur dizisine Uğur Aslan, Emir karakteriyle dahil oldu. Aras Bulut İynemli'nin başrollünde olduğu Çukur dizisi Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanıyor. Reytinglerde ön sıralarda olan ve büyük bir ilgiyle takip edilen Çukur dizisine katılan Uğur Aslan yeni bir hikayenin aktörü olarak dizide yer alacak. Çukur'a ailesi ile katılacağı belirtilen Emir karakterini canlandıracak Uğur Aslan, Çukur'da yeni bir sayfa açacak. Sevilen oyuncunun dizideki performansı merak edilirken, Emir ve ailesinin hikayesi de bir o kadar merak ediliyor.  

Çukur'a Emir (Uğur Aslan) ailesiyle geliyor

İstanbul'un en belalı mahallesi olan Çukur'da geçen Koçovalılar'ın hikayesi özellikle gençler tarafından çok beğenildi ve onların Çukur'daki mücadelesi diziyi fenomen hale getirdi. Ay Yapım'dan Kerem Çatay, Pelin Diştaş Yaşaroğlu'nun yapımcılığında yürütülen dizi verdiği mesajlarla ve başarılı oyuncu kadrosuyla liderliğini korumaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Ece Yaşar, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Şenay Gürler, Necip Memili ve Öner Erkan gibi başarılı ve tecrübeli  oyuncuların olduğu Çukur dizisine Uğur Aslan da dahil oldu. Uğur Aslan'ın hayat vereceği Emir karakteri ve ailesinin Çukur'a nasıl dahil olacağı merak edilirken, diziye yeni bir hareket kazandıracağı söylenebilir. Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur'un yeni bölüm olan 90. bölümüyle 2 Mart Pazartesi günü Show Tv ekranlarında olacak.

Çukur Emir (Uğur Aslan) kimdir?

Çukur dizisine Emir karakteriyle dahil olan Uğur Aslan, 9 Şubat 1972 Hatay doğumludur. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Aslan, çok sayıda dizi ve sinema projesinde yer aldı. Aslan'ın Kara Sevda, Karadayı, Yer Gök Aşk dizilerindeki başarılı oyunculuğu akıllardaki yerini kuruyor. Uğur Aslan, 2018 yılında Kanal D'de yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisinde genç ve karizmatik bir karakter olarak yer alırken son olarak Atv'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'daki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmişti.  

26-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar