Kuaförüm Sensin'de haftanın birincisi kim oldu? 21 Haziran Cuma kim elendi?

Kuaförüm Sensin'de haftanın birincisi kim oldu? 21 Haziran Cuma kim elendi?
Show Tv ekranlarının en farklı yarışması Kuaförüm Sensin'de haftanın birincisi kim oldu? 21 Haziran Cuma kim elendi? İşte puan tablosu..

Show Tv'nin gündüz kuşağı programı Kuaförüm Sensin'de bu hafta neler oldu? 21 Haziran 2019 Cuma günü ekranlara gelen haftanın finali bölümünde yarışmaya veda eden isim ve haftanın birincisi olan takım hangisi oldu? İşte haftanın puan tablosu..

Farklı tarz ve konusu ile Show Tv ekranlarının en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Kuaförüm Sensin, her hafta yepyeni yarışmacıları konuk ediyor. Birbirinden başarılı kuaförlerin kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdiği Kuaförüm Sensin yarışmasında bu hafta hangi takım kaç puan aldı? 21 Haziran Cuma günü yarışmaya veda eden takım hangisi oldu? Haftanın 5 günü nefes kesen mücadelenin yaşandığı Kuaförüm Sensin'de bugün eleme heyecanı yaşandı. Bayram tatili sonrasında yeni formatla ekranlara gelen yarışmanın sunucusu Gözde Kansu oldu. Necati ve Seda'nın elenmesinin ardından yarışmaya Özlem Kurt ve Hayat Bölükbaşı dahil oldu. Cuma günü haftanın finalinde hafta boyunca en yüksek puanı alan kuaförler  10 Bin TL'lik ödülün yanı sıra Adnan Serter’in özel hediyesinin sahibi oluyor. Bu hafta hangi takım kaç puan aldı. Kim birinci oldu? 21 Haziran 2019 cuma günü açıklanan puan tablosu..

Kuaförüm Sensin haftalık puan tablosu: 

17 Haziran Pazartesi, “Yöresel Düğün Saçı” konseptinde Hayat ve Özlem ile Uğur ve Dilek 12’şer puan ile birinci oldu. Suat ve Ceyda 11 puan, Emina ve Pelin 10 puan aldı.

 18 Haziran Salı, 'şık bir restoranda akşam yemeği' konseptinde Suat ve Ceyda ile Emina ve Pelin 11 puan ile birinci olurken, Hayat ve Özlem 10 puan, Uğur ve Dilek 9 puan aldı.

19 Haziran Çarşamba, 'Sünnet annesi saçı ve makyajı' konseptinde Hayat ve Özlem 14 puan ile birinci olurken, Suat ve Ceyda ile Uğur veDilek 13 puan ile 2. oldu. Emina ve Pelin ise 9 puan ile sonuncu oldu.

20 Haziran Perşembe, 'Fularlı saç modeli' konseptinde Uğur ve Dilek 17 puan ile birinci oldu. Suat ve Ceyda 16 puan ile 2. olurken, Emina ve Pelin 12 puan ile 3., Hayat ve Özlem 8 puan aldı.

Kuaförüm Sensin'in birincisi ve veda edeni kim oldu?

Kuaförüm Sensin'de hafta boyunca alınan puanların toplamına göre 21 Haziran cuma günü haftanın birincisi 69 puan ile Suat ve Ceyda oldu. Suat ve Ceyda haftanın birincisi olurken, Kuaförüm Sensin'e veda eden isim 54 puan ile Emina ve Pelin oldu.

21-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar