Kuaförüm Sensin’in Jürisine Sürpriz İsim!

Kuaförüm Sensin’in Jürisine Sürpriz İsim!
Show Tv ekranlarının sevilen ve neler olacak diye merak edilen yarışma programı Kuaförüm Sensin’in Bülent Ersoy’lu jürisine sürpriz bir isim dahil oldu. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği yarışma programı Kuaförüm Sensinde seyirciyi şaşırtacak sürpriz bir gelişme yaşandı. Global Medya tarafından hazırlanan ve Show Tv2nin hafta içi en çok reyting alan programlarından olan Kuaförüm Sensin bundan yaklaşık 2 ay kadar önce de jüri koltuğunda oturan tüm isimleri değiştirmiş ve koltuğa ünlü isim Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçkin Süngüç’ü getirerek büyük bir değişikliğe gitmişti. Özellikle jüri koltuğunda otutacak olan Bülent Ersoy magazin basınında ve sosyal medyada büyük olay olmuş ve yıllar sonra ilk kez bir programa dahil olmuştu. Değişikliğin ardından yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başlayan yapımda Bülent Ersoy’un çıkışları zaman zaman tansiyonu artırmış, ünlü ismin yorumları ve puanları merak edilir olmuştu. Son olarak geçtiğimiz hafta stüdyoyu terk eden Bülent Ersoy bir anada yine gündem olmuştu. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı programda sürpriz bir gelişme daha yaşandı ve programın eski jürilerinden Adnan Serter yeniden programa döndü. İşte detaylar!

Adnan Serter Yeniden Kuaförüm Sensin’de

Bülent Ersoy, Işıl Reçber ve Seçil Süngüç gibi popüler isimlerin jüri koltuğunda oturduğu Show Tv’nin başarılı ve reytingi yüksek yarışma programı Kuaförüm Sensin’de sürpriz bir gelişme yaşandı. Programın jüri üyeleri arasına eskiden de program da jüri üyeliği yapan ünlü isim Adnan Serter yeniden dahil oldu. Özellikle programın eski jüri üyeleri arasında oldukça etkili olan Adnan Serter’in dönüşü programda nasıl bir değişiklik yaratacak merak edilmeye başlandı. Bu son dakika gelişmesini Global Medya sosyal medya hesabından paylaşırken seyirciler bu sürpriz gelişmenin sebebini merak etmeye başladı. Ünlü isim Bülent Ersoy’un dahil olmasıyla oldukça sükse yapan programda son zamanlarda yaşanan reyting düşüklüğünün bu gelişmede etkisi var mı yok mu merak edilmeye başlandı.

Reytingler Düştü!

Show Tv’de hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programında kuaför ve makyözlerden oluşan takımlar büyük ödüle ulaşmak için yarışıyorlar. Dört takımın yer aldığı yarışmada her hafta bir takım eleniyor ve yerine yenisi dahil oluyor. Programın yüksek reytingi özellikle jüri değişikliğinden sonra düşmeye başlamıştı. Bülent Ersoy’un sert çıkışlarının seyirci tarafından merak edildiği yarışmaya Adnan Serter’in yeniden dahil olmasının reyting düşüklüğünün etkisi var mı yok mu bilinmezken ayrıca Bülent Ersoy ve Adnan Serter’in birlikte nasıl bir program çıkaracakları da merak edilmeye başlandı.

12-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar