Kuaförüm Sensin’in yayına başlama tarihi belli oldu!

Kuaförüm Sensin’in yayına başlama tarihi belli oldu!
Ekranların sevilen yarışma programlarından biri olan Kuaförüm Sensin yarışması da salgın sebebiyle yayınlarına ara vermişti. Kuaförüm Sensin’in yayın tarihi belli oldu!

Dünyada ve Türkiye'de etkili olan koronavirüs (Covid- 19) salgını günlük hayatta çok fazla değişiklik yapılmasına sebep olurken, televizyon yayınları da salgından nasibini aldı. Birçok dizinin yeni bölümleri çekileme ve final yapanlar oldu. Televizyon dünyasını da derinden etkileyen salgın sebebiyle Show Tv'nin sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de yayınlarına ara vermişti. Salgının seyrinin azalmasıyla yavaş yavaş toparlanmaya başlayan dizi ve programlar yeni bölümleri için harekete geçti. Kuaförüm Sensin yarışması da 1 Haziran pazartesi günü ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Kuaförüm Sensin yeni formatıyla devam ediyor

Show Tv'nin başarılı yapımlarından biri olan Kuaförüm Sensin Gözde Kansu'nun sunumuyla devam edecek. Hafta için hergün saat 12:30'da ekranda olan Kuaförüm Sensin kaldığı yerden seyircilerle buluşacak. Eğlence dolu dakikalar sunan Kuaförüm Sensin'de birbirinden özel tasarımlar izleyiciyle buluşuyor. Gözde Kansu'nun eğlenceli ve hareketli sunumuyla enerji dolu bir yarışma olan Kuaförüm Sensin'in jüri koltuğunda Türkiye'nin ilk kuaför eğitmeni Adnan Serter, makyaj blogerı Sevile Ölmez oturuyor. Türkiye'nin ilk güzellik yarışması programı olan Kuaförüm Sensin değişen formatıyla yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

Kuaförüm Sensin yeni bölümleriyle geliyor

Gündüz kuşağı programlarının en renklilerinden olan Kuaförüm Sensin'de yarışmacılar saç bakım ve tasarımı ve makyajdaki yeteneklerini sergiliyor. Zaman zaman sert tartışmalarında yaşandığı programda yeteneklerini sergileyen yarışmacılar jüriye beğendirmek için büyük bir çaba harcıyor. Kuaför, makyöz ve modelden oluşan takımların yarıştığı programda tüm hazırlanma aşamaları program süresince devam ediyor. Modeller üzerinde çalışan kuaför ve makyözler son aşamada jüriden puan almayı bekliyor. Hazırlık aşamalarında da takımların birbirleriyle çekişmeleri ve ortaya çıkan renkli görüntüler izleyicileri ekrana bağlayan etkenlerden. Televizyondaki tek güzellik yarışması olan Kuaförüm Sensin'de verilen bakım, maktaj ve saç tasarımı önerileri ise özellikle kadınların ilgisini çeken faktörlerden. Gündüz kuşağında yayınlanan Kuaförüm Sensin 1 Haziran Pazartesi'nden itibaren hafta içi hergün 12:30'da Show Tv ekranlarında olacak. 254 bölüm yayınlanan Kuaförüm Sensin yaz aylarında da yayına devam edecek.

23-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar