Kurşun Zeynep (Elit İşcan) kimdir?

Kurşun Zeynep (Elit İşcan) kimdir?
Uzun zamandır sabırsızlıkla beklenen Kurşun dizisi Fox Tv izleyicileriyle buluşmaya hazır. Kurşun'un önemli karakterlerinden Kurşun Zeynep Kimdir? Elit İşcan kimdir?

Kurşun dizisi Fox Tv ekranlarında başlıyor. Sabırsızlıkla beklenen ve izleyicilerin şu anda en çok merak ettikleri dizilerden olan Kurşun’un oyuncu kadrosu da merak ediliyor. TRT 1 dizisi Diriliş Ertuğrul’un Ertuğrul Beyi Engin Altan Düzyatan’ın da bu dizi de olması izleyici kilesini hayli genişletmiş durumda. Diğer karakterleri de merak eden izleyiciler harıl harıl kim kimdir araması yapıyor. Biz de sizler için Kurşun Zeynep kimdir?  Zeynep karakterini canlandıran Elit İşcan kimdir? sorularına bugünkü yazımızda cevap arayacağız. İşte ayrıntılar…

Kurşun Zeynep kimdir?

Kurşun Zeynep’e geçmeden önce Kurşun Aydın karakterini iyi bilmemiz gerekiyor. Aydın, Bünyamin’in çocukluktan büyüttüğü korku nedir bilmeyen bir genç. Sarp Akkaya’nın canlandırdığı Aydın, Elit İşcan’ın canlandırdığı Zeynep karakterine aşık. Hatta Zeynep ölümüne seviliyor bile diyebiliriz. Zeynep saf temiz kalpli bir kız. Kendisinden farklı görüşlere sahip olan Aydın’a aşık oluyor ve imkansız aşk başlıyor.  

Elit İşcan kimdir?

Elit İşcan 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.  İlköğrenimini İstanbul Kemer Kolejinde almıştır. Mimar bir baba ve bilgisayar programcısı bir annenin kızı olan Elit İşcan çocukluğunda dansöz olmayı çok istemiştir. Hayvan sevgisi ile birlikte gelişen veteriner olma isteği de sonra oyunculuğa evrilmiş ve Elit İşcan oyunculukta karar kılmıştır.

Dizi ve sinema sektörüne Reha Erdem’in 2006 yılındaki Beş Vakit filmiyle giriş yapmıştır. Reha Erdem okulda yaptığı seçmelerde Elit İşcan’ı da seçer. Bu ilk oyunculuk deneyimi ile dikkat çeken Elit İşcan Star Tv’nin uzun soluklu dizisi Küçük Kadınlar ile birlikte Türk dizi izleyicileri ile tam manasıyla tanışmış oldu. Küçük Kadınlar’daki Bilge Gezici karakteri ile aranılan yüzler arasına giren güzel oyuncu 2008 yılında yine Reha Erdem’in Hayat Var filminde başroldeki Hayat karakterini canlandırdı. Hayat rolü Elit İşcan için bu zamana kadar zirve oyunculuk diyebiliriz. Başarılı sanatçı Hayat rolüyle SİYAD Ödülleri’nde Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Performansına aday olarak gösterildi. Film serüvenine devam eden Elit İşcan Deniz Gamze Ergüven’in 2015 yılında yönettiği film Mustang’da da görev aldı. Mustang filmi bildiğiniz gibi 2016 yılında Fransa’da yabancı Dilde Yarışan En İyi Akademi Ödülünü almayı başardı.

23-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar