Kurşun 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kurşun 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Engin Altan Düzyatan'ın Fox Tv'de yayınlanan dizisi Kurşun 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kurşun ile ilgili ayrıntılar burada...

Bu sezon FOX TV ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanmaya başlanan ve bomba bir giriş yapan Kurşun dizisi 2. Bölümüyle de iyi bir izleyici kitlesine ulaşmış durumda. İzleyiciler Kurşun 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı diye heyecanlı bir bekleyiş içindeler. Engin Altan Düzyatan’ın başrollerinde bulunduğu Kurşun 3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kurşun 2. Bölümde neler oldu? Bütün bu ayrıntıları canli tv izleyicileri için derledik… İşte ayrıntılar…

Kurşun 2. Bölümde neler oldu?

Tam 5 sezon TRT 1 izleyicileriyle Diriliş Ertuğrul dizisindeki Ertuğrul Bey karakteriyle buluşan Engin Altan Düzyatan bu sezon Fox Tv ekranlarında Kurşun dizisiyle ekranlara gelmeye başladı.

Dizinin 2. Bölümü ekranlara geldi. Başrollerde Engiz Altan Düzyatan’la birlikte Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya’nın yer aldığı dizinin 2. Yani son bölümünde; elinde olan dava yüzünden kardeşi Zeynep’i kaybeden Orhan, bu olayın arkasında olanları bulup adaletin önüne çıkarmaya kararlıdır.

Kardeş acısını yaşayan Orhan kendisini de sürekli suçlar. Ailesini, sevdiklerini koruyamaması onu girdiği bu yolu sorgulatır. Zenep’in ölümünü kabullenemez. Karanlık taraf da olsa kız kardeşinin intikamını almaya yemin eder. Ne pahasına olursa olsun kardeşini öldürenleri bulacak ve cezalarını verecektir. Savcı Orhan’a bu mücadelesinde en büyük yardımı ve desteği gazeteci Leyla verir. Leyla’nın yardımlarıyla kardeş acısını hafifletmeye çalışır. Bu arada Leyla da huzursuzdur. Babasının kendisine yaşattıkları karşısında şok olur. Zeynep’in ölüm emrine şahitlik etmiştir. Artık babasının ne kadar kötü olabileceğini görmüştür. Babasının annesine ve kendisine yaşattıkları bir yana genç masum bir kızın ölümüne sebep olmasını kabul edemez.

Orhan ise bu intikam davasında kimseye güvenemese de sırlarını sadece Leyla’ya açıklar. Leyla ise babasının gerçek kimliğini açıklamakta hala kararsızdır. Çünkü Orhan’ın daha fazla tehlikeli sulara dalmasını istemez. Bu birlikte hareket etme ile dizimizin beklenen aşkının da tohumlandığı görülmektedir.

Kurşun 3. Bölümde neler var?

Kurşun 3. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda görüyoruz ki Gazeteci Leyla ile Savcı Orhan güçlerini birleştiriyorlar. İstanbul’un Boğasına karşı yapılan bu mücadelede her ikisisin de büyük sıkıntılar yaşadıklarını hatta canlarını tehlikeye attıklarını görüyoruz.

31-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar