Savaşçı 68. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 68. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
Fox Tv'nin başarılı dizilerinden Savaşçı'nın 67. bölümü oldukça heyecanlı bitti. Peki, Savaşçı 68. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fox Tv’nin sevilen dizilerinden Savaşçı 67. Bölüm ile ekranlara geldi. Yayınlanan son bölümde Kılıç Timi ve Bozok intikam yemini ediyor. Bununla birlikte izleyici son bölümde Çiğdem yaşıyor mu sorularına cevap da buluyor. Böyle heyecanlı biten bir 68. Bölümden sonra Savaşçı 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 67. Bölümde neler oldu?

Savaşçı 67. Bölümüyle Fox Tv ekranlarında yayınlandı. Show Tv, Savaşçı'nın karşısına aynı konsepte Nöbet dizisini koysa da Savaşçı'nın başarısını engelleyemedi.

Savaşçı son bölümde  Kopuz Ailesini büyük bir şok bekliyordu. Elsa beklenmedik bir şekilde ailenin karşısına çıktı.

Kırlangıç Paşa büyük gayretleri sonucunda oğulları Kopuz Albay ve Murat’ı aynı kahvaltı masasında bir araya getirmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Artık iki oğlu da bir aradadır. Ölsem de gam yemem, der. Murat ve kopuz Albay babalarına teşekkür ederler. Kahvaltı sırasında kapı çalınır. Kopuz kalkıp kapıyı açtığında karşısındaki kadını tanıyamaz. Kadın “Merhaba ben Elsa,” der ve elini Kopuz’a normal bir şekilde uzatır. Kopuz şaşkındır. Kahvaltı masasındaki Murat ve Kırlangıç Paşa da geleni merak etmişlerdir. Murat kahvaltı masasından kalkıp kapıya bakmaya gittiğinde Kırlangıç Paşa endişelenir.

Elsa’nın eli havada kalıyor!

Haliyle Elsa’nın eli havada kalır. Tam Kopuz konuşacakken Murat gelir. Murat, Elsa’yı kapıda görünce şok olur.

Soydaşlar için Kılıç Timi harekete geçiyor!

Bu arada Yörük Haydar Albay Kopuz’a İran sınırından geçen Türkmenlerden iki gündür haber alamadıkları bilgisini iletir. Büyük ihtimalle soydaşlar teröristlerin eline düşmüştür. Kopuz Albay aldığı bu haberle hızlı şekilde Kılıç Timini harekete geçirir. İran’dan Türkiye’ye geçmeye çalışan bir grup Türkmen’in teröristlerin eline geçtiği bilgisi doğrulanır. Bu soydaşlarımızı Lazar ve Velid Elsa’dan emir alarak ele geçirmiştir. Kılıç Timi, masumları teröristlerin elinden kurtarmak için mücadele eder. Fakat burada beklenmeyen kötü bir olay sonucu Bozok çılgına döner.

Bu arada Elsa’nın asıl amacı da ortaya çıkar. Elsa farklı yollardan ele geçirdiği bir bilgiyi kullanarak Türkiye’nin Türk coğrafyasındaki itibarını yerle bir etmek istemektedir.

Peki Savaşçı 69. Yeni bölüm fragmanı geldi mi?

Bütün bu heyecanın devamı olarak Savaşçı dizisinin 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diye heyecanlı bir şekilde bekliyor olabilirsiniz. Savaşçı 68. Bölüm fragmanı Fox Tv tarafından yayınlandığı anda sayfamızdan da izleyebileceksiniz.

18-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar