Kurtlar Vadisi Hayranlarına Müjde Efsane Geri Dönüyor

Kurtlar Vadisi Hayranlarına Müjde Efsane Geri Dönüyor
Yıllardır bitmeyen bir sevda ile beklenen Kurtlar Vadisi Hayranlarına Müjde Efsane Geri Dönüyor! Kurtlar Vadisi Kaos isimli yeni projesi Şubatta ekranlarda. Detaylar haberimizde!

Osman Sınav'ın objektifinden çıkarak Pana Film tarafından ilk bölümü ile 15 Ocak 2003 yılında seyirci ile buluşan 'Bu bir mafya dizisidir' sloganı ile gündeme bomba gibi düşen, Kurtlar Vadisi dizisi politik konuları ele alarak kendisine eşşiz bir kitle yaratmıştı. Necati Şaşmaz'ın ilk bölümden beri diziye hayat vermesi ve bir döenmin en fenomen oyuncusu olması ile de biliniyordu. 2003 yılından en son 2016 yılına kadar toplamda 399 bölüm dizi ve 4 sinema filmi projesi ile başarılı bir şekilde seyircisinin gönlüne yerleşmeyi başardı.

Dizinin sevenleri tarafından yeni proje dört göz ile bekleniyor ve dizinin tutkunları arama motorlarında Kurtlar Vaadisi yeni dizi ne zasman başlıyor? aramasını gerçekleştiriyordu. Sizin için araştırdık ve işte merak edilen  ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Hangi kanalda? gibi sorularınızın cevabı  Kurtlar Vadisi Hayranlarına Müjde Efsane Geri Dönüyor haberimizin detaylarında!

BEKLENEN YENİ PROJE KURTLAR VADİSİ KAOS

Kurtlar Vadisi Hayranlarına Müjde, Efsane Geri Dönüyor! Uzun zamandır medyada çıkan haberler konunun doğruluğunu tescilledi. Kurtlar Vadisi bir çok platform ve kanal üzerinde geçerliliğini 13 yıl boytunca sürüdürdü. İşte yeni bir proje olan Kurtlar Vadisi Kaos yepyeni kadro ve yeni hayaller ile tutkunlarını sevindirmeye geliyor. Osman Sınavın yarattığı ve çığ gibi büyüyen Projeden bir yenisinin yayın tarihi belli oldu! 

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN ve HANGİ KANAL DA BAŞLIYOR?

Kurtlar vadisi serisinin yepyeni projesine start verildi. Henüz fragmanı yayınlanmadı. Önümüzdeki günlerde dizinin ilk gösterimini yapması beklenen dizi Şubat ayında Kurtlar Vadisi Kaos1. Bölüm ile ekranlarda olacak. Yıllardır her projesi ise reyting rekorları kıran, ülkemizde doğan onlarca çocuğa karakterlerinden alıntılar yapılarak isimler konulmasına vesile olan dizimizin ilk bölümü heyecan ile bekleniyor? Peki Kurtlar Vadisi Kaos porjesi hangi kanalda? İşte detayı. . 

Şubat ayında yayınlanması planlanan ve henüz fragmanı yayınlanmayan dizi Kurtlar Vadisi Kaos Pana Film imzası ile Show Tv ekranlarında hayranları ile buluşacak. Televizyon ekranlarına her sezonunda olduğu gibi yepyeni bir soluk getirmeyi hedefleyen, gündemin politik konuılarından esinlenilerek mafyatik bir mizahla ekranlara taşınması planlanıyor. 

Dizinin yeni başlayacak serisinden henüz başrol ve oyuncu kadrosu, çekim alanları ve yönetim kadrosu duyurulmadı. Ancak ilerleyen zamanlarda dizinin ilk fragman gösterimi ve kadrosunu sizler için yeniden derleyeceğiz. 

03-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar