Kanal D’nin Yeni Dizisi Dilek Taşı’nın Tanıtımı Yayınlandı

Kanal D’nin Yeni Dizisi Dilek Taşı’nın Tanıtımı Yayınlandı
Yeni yayın döneminde ekrana gelecek yapımlar arasında ilk fragmanı yayınlayarak seyirciyle buluşan dizi Kanal D’de yayınlanacak Dilek Taşı oldu.

Televizyon kanalları yeni yayın dönemi için hazırlıklarını hızlandırdı. Yeni sezonda pek çok yeni dizi ve yeni programın ekrana geleceği sektörde yeni diziler oldukça iddialı kadrolarla ve içeriklerle seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Farklı kanallarda yayınlanacak yeni dizilerin hazırlık ve çekimleri başlarken bu dizilerden biri olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak Dilek Taşı’nın çekimleri geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer alacağı Dilek Taşı yeni sezonda Kanal D ekranlarının merakla beklenen dizişleri arasında yer alırken Kanal D yeni dizi Dilek Taşı’nın ilk tanıtımını yayınladı. Oldukça dikkat çeken bir tarzda hazırlanan tanıtım büyük heyecan uyandırdı ve dizinin başlayacağı tarih merakla beklenmeye başlandı. Hazırlanan tanıtımda eski cumhurbaşkanlarından Kenan Evren’e de atıfta bulunulurken dizinin yayın tarihinin çok yakında netlik kazanacağı öğrenildi.

Tanıtım Büyük Beğeni Topladı

Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde ekrana gelecek ve Pastel Film imzası taşıyan dram ve aşk türündeki yeni dizi Dilek Taşı’nın ilk tanıtımı yayıncı kanal, Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Yeni diziler içinde ilk tanıtımı yayınlanan dizi olan Dilek Taşı’nın yayınlanan ilk tanıtımı seyirci tarafından beğenildi. Altan Dönmez’in yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Can Sinan tarafından senaryosu yazılan Dilek Taşı yeni yayın döneminde Kanal D’nin en iddialı yapımlarından biri olarak seyirciyle buluşacak. Başrolünde Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın yer aldığı dizi 1987 yılında başlayan bir hikayeyi konu alıyor. Aras Rona ve Rüçhan Rona oldukça varlıklı bir ailenin üyeleridir. Figen Kutlu ise ailesiyle birlikte Rona ailesinin malikanesinde yaşamaktadır. İdam cezasıyla yargılanan Mustafa’nın eşi öldüğü için çocukları Cemre’yi Rona ailesi evlatlık olarak alır ve hikaye başlar. Dram ve aşk türünde ele alınan dizinin yeni yayın döneminde iddialı yapımlar arasında olması bekleniyor.

Dilek Taşı Oyuncu Kadrosu

Pastel Film tarafından hazırlanan ve Altan Dönmez’in yönetmenliğini yaptığı Can Sinan’ın senaryosunu kaleme aldığı Dilek Taşı’nın kadrosunda yer alan oyuncular arasında

-          Salih bademci

-          Hazal Subaşı

-          Ozan Dolunay

-          Perihan Savaş

-          Özge Özberk

-          Teoman Kumracıbaşı

-          Elif Doğan

-          Çiçek Dilligil ve Afra Karagöz yer alıyor.

11-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar