Ünlü spiker Sözcü Tv'den ayrıldı

Ünlü spiker Sözcü Tv'den ayrıldı
Yayın hayatına yeni başlayan ve haber ağırlıklı bir içeriği bulunan Sözcü Tv’nin sabah kuşağı haberlerini sunan başarılı isim Çağla Atlı kanaldan ayrıldı.

Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve sektöre yeni bir ses yeni bir bakış açısı getirmesi planlanan yeni kanal Sözcü Tv’de sular durulmuyor. Yılmaz Özdil yönetiminde yayın hayatına başlayan kanalın yayına başlamasından kısa süre sonra Yılmaz Özdil görevinden ayrılmıştı. Haberlerini ünlü isim Fatih Portakal’a emanet eden kanal yayınlarına devam ederken kanaldan bir ayrılık haberi daha geldi. Kanalın ve ekranların başarılı haber spikerlerinden olan Çağla Atlı kanalla olan ilişkisini bitirerek kanaldan ayrılma kararı aldı. Sektörde yer alan söylentilere göre başarılı sunucunun ayrılma kararında kanalın yeni müdürü Alişar Delek’in etkili olduğu, kanalda Yılmaz Özdil zamanında göreve gelenlerin bir bir ayrılmaya başladığı yönünde iddialar yer aldı.

Başarılı Spiker Çağla Atlı Ayrıldı

Yayın hayatına yeni başlayan Sözcü Tv’de ayrılıklar bitmiyor. Haber ağırlıklı yayın yapan Sözcü Tv ekranlarında sabah kuşağının haberlerini sunan Çağla Atlı kanaldan ayrıldığını duyurdu. Murat Muratoğlu ile birlikte sunduğu Sabah Şerifleri adlı programdan ve kanaldan ayrılan başarılı spiker sosyal medya hesabından kanaldan ayrıldığına dair bir paylaşım yayınladı. Çağla altın paylaşımında “herkese merhaba yeni bir duyuru ile karşınızdayım! Gecemizi gündüzümüze katarak emekle, heyecanla kurduğumuz, ilk açılışı ben ve Murat Muratoğlu’nun birlikte sunduğumuz program Sabah şerifleri ile yaptığımız Sözcü Televizyonu’yla yollarımız ayrıldı. Başka ekranlarda görüşmek dileğiyle” ifadelerini kullandı. Ünlü ve başarılı spikerin kanaldan ayrılmasında kanalın yeni müdürü Alişar Delek’in büyük payı olduğu iddia edildi.

Çağla Atlı Kimdir?

Son dönemin başarılı habercilerinden Çağla Atlı ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Giresun üniversitesi radyo ve televizyon Programcılığı Bölümünden mezun olmuştur. Ünlü spiker okuldan mezun olduktan sonra Kanal A televizyonunda sunucu ve spiker olarak çalışmaya başlamıştır. Daha sonra 2019 yılında TV 100’e geçen Çağla Atlı uzun zaman TV 100’de görev almıştır. Bu kanalda, haber Spikeri olarak görev alan Çağla Atlı ayrıca, Şimdi Konuşalım adlı programı da hazırlamıştır. Hafta sonu haberlerinin de spikerliğimi üstlenen çağla Atlı sektörde başarılı isimlerden biri olarak dikkat çekmektedir. Çağla Atlı son olarak geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan Sözcü Tv’de görev almıştır.

04-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar