Kutsal Damaca 4 filminin galası gerçekleşti

Kutsal Damaca 4 filminin galası gerçekleşti
Şafak Sezer’in başrolünde yer aldığı Kutsal Damacana film serisinin son filmi Kutsal Damacana 4’ün galası gerçekleşti ve film vizyondaki yerini aldı.

Sinema salonlarında gösterilmeye başlayan ve seyircinin heyecanla beklediği yeni film Kutsal damacana 4 Filminin galası yapıldı. Tüm oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilen galaya birbirinden ünlü isimler katılırken galaya katılan oyuncular Kutsal damacana 4 ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başrolünde Şafak Sezer’in yer aldığı ve Polat Yağcı’nın yapımcılığını üstlendiği film uzun süredir merak ve heyecanla bekleniyordu. Yayınlanan tanıtımlarıyla da ilgi odağı olan Kutsal damacana 4 filminin galasında ayrıca katılımcıları şaşırtan bir sürpriz de gerçekleşti. Filmin galası gerçekleştirilirken filmde yer alan 15 kişilik zombi ekibi bir anda galaya katılanların arasına daldı ve oldukça renkli görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu. Filmin gösterimin ardından gerçekleşen olay magazin basını ve internet haber sitelerinde geniş yer aldı.

Kutsal damacana 4 Sinemalarda

Yapımcılığını Polat yağcı’nın üstlendiği ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kutsal Damacana 4 filminin galası pek çok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. Filmin kadrosunda yer alan Nilgün Belgün ve Erhan Yazıcı ise tiyatro oyunları sebebiyle galaya katılamadı. Castında, Şafak sezer, Ersin Korkut, Müjde Uzman, Onur Büyüktopçu, Buket Dereoğlu ve Yıldırım Memişoğlu film hakkında açıklamalarda bulundu. Filmin başrol oyuncusu Şafak sezer yaptığı açıklamada “bu zamanda sinema seyircisine çok ihtiyaç var. Bizimle beraber çalışan tüm ekip arkadaşlarıma ve yapımcımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bahtı açık olur” ifadelerini kullandı. Filmde yer alan bir başka ünlü isim Ersin Korkut ise “2007’de başladık bu seriye. Şimdi Kutsal damacana 4 gerçekten güzel bir film oldu. Çekimlerde çok eğlendik. Şampiyonlar ligi gibi bir kadromuz var” ifadelerini kullandı. Müjde uzman ise yaptığı açıklamada “benim çok güldüğüm bir seriydi Kutsal damacana. İçinde bulunduğum için çok mutluyum. Gerçekten bir taraftan hem korkunç, hem komik oluyor bir film serisi bilmiyorum. Umarım herkes çok beğenir, umarım bizim kadar eğlenir” ifadelerini kullandı.

Film Galasını Zombiler Bastı

20 Ocak itibariyle vizyonda yerini alan Kutsal Damacana 4 filminin galası oldukça eğlenceli geçti. Katılımcılar filmin yayınından sonra salona giren 15 kişilik zombi ekibi karşısında şaşkına döndü. Filmde de yer alan zombiler katılımcılara tek tek uğrayarak keyifli anlar yaşattılar. Kutsal Damacana 4 20 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşuyor.

21-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar