Kuzey Yıldızı 25. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 25. bölüm izle
Kuzey Yıldızı 25. bölüm izle! Show TV'nin Cumartesi akşamları ekrana gelen dizisi Kuzey Yıldızı'nın 25. bölümü yayınlandı.

Kuzey Yıldızı 25. bölüm izle! Show TV'nin Süreç Film imzası taşıyan yapımı Kuzey Yıldızı son bölüm, tek parça olarak yayında. 14 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelen bölümü izlemek isteyen dizi severler, bölümü hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. Kuzey Yıldızı 25. bölüm izlemek için tüm detaylara haberin devamına göz atarak ulaşabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 25. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın;

KUZEY YILDIZI 25. BÖLÜM İZLE

Kuzey Yıldızı, Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş, Gizem Güneş, Yasemin Hadivent, Zeynep Kankonde, Özgün Karaman, Merve Şen, Ecem Çalhan ve Burak Can'dan oluşan oyuncu kadrosuyla her Cumartesi akşamı Show TV'den ekrana geliyor. Sevilen dizinin son olarak 25. bölümü ekrana geldi. 25. bölüm televizyonda yayınlanmasının ardından Show TV resmi internet sitesi ve puhu TV'de yayınlandı. Bu adreslerden ilgili bölümü HD kalitede izleyebilme imkanına sahipsiniz. Hemen aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayarak Kuzey Yıldızı'nın 25. bölümüne izlemeye başlayabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı son bölüm izle

Kuzey Yıldızı dizisinde bu hafta neler yaşanacak?

Kuzey, Yıldız ile aralarındaki tüm buzların eridiğini düşünür. Bundan böyle aralarında hiçbir sorun kalmadığını düşünmektedir ancak bu düşüncesinde haklı olmadığını anlayacaktır. Yıldız, Kuzey'e eskisi gibi güvenmeyecektir. Yıldız'ın bu tavrı karşısında Kuzey'in yapabileceği tek şey kendini affettirmek olacaktır. Aşkından şüphe duymadığı Yıldız'a kendini affettirebilmek adına her şeyi deneyecektir.

Kuzey Yıldızı dizisinde geçen hafta neler yaşandı?

Yıldız'a yaptıkları için pişmanlık duyan Kuzey, kendini odalara kapatır. Annesi ve kızları onu odadan çıkartmaya uğraşır. Yıldız'ı kaybettiğini düşünen Kuzey, büyük bir üzüntü içerisindedir. Aynı üzüntüyü Yıldız da yaşamaktadır. Çetin Alkor, Yıldız'dan şikayetçi olur ve Yıldız'ın kendisini vurduğunu iddia eder. Yıldız, kelepçelerle karakola ve sonrasında savcılığa sevk edilir. Yıldız, Çetin'i vurduğunu kabul etmez ancak inkâr da etmez. Başta Kuzey olmak üzere herkes suçsuz olduğunu bildikleri Yıldız'ın suçu kabul etmemesinde ısrarcı olurlar. Kuzey, bu zor şartlar altında Yıldız'a kendini affettirmeye çalışır. Çetin Altan'ı vuran kişinin Ruhi Yılmaz olduğu ortaya çıkar ve Yıldız, özgürlüğüne kavuşur.

14-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar