Öğretmen Dizisine Hangi Usta Oyuncu Katıldı?

Öğretmen Dizisine Hangi Usta Oyuncu Katıldı?
Öğretmen dizisi ilk iki bölümüyle seyirciden tam not aldı. Peki ünlü oyuncuların yer aldığı ve Fox Tv’de ekrana gelen Öğretmen Dizisine hangi usta oyuncu katıldı? İşte cevabı!

Medyapım ve Mf Yapım ortaklığı ile Fox Tv için hazırlanan ve Japonya’da yayınlanan Mr. Hiragi’s Homeroom adlı diziden uyarlanan Öğretmen dizisi ilk iki bölümüyle ekrana geldi. Seyirci tarafından ilgiyle karşılanan dizi değişik hikayesi ile bir anda seyircinin dikkatini çekti ve reytinglerde üst sıralarda yer aldı. Dizinin oyuncuları arasında İlker kaleli, Ceren Moray, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan keskin, Şerif Erol gibi oyuncular yer alıyor. Yayınlanan iki bölümün ardından merakla beklenen dizinin üçüncü bölümünün de fragmanı yayınlandı. İlk iki bölümü heyecanla takip edilen dizi her ne kadar zaman zaman tepkiler alsa da yoluna iddialı bir şekilde devam ediyor. Bir öğretmenin sınıfında yaşanan bir intiharın ardından sorumluyu bulabilmek için 29 öğrencisini rehin alması ve onlardan sorumlunun ortaya çıkmasını istemesi üzerine kurulu Öğretmen dizisi güçlü kadrosuna takviyelerde bulunmaya da başladı. İşte detaylar!

Usta Oyuncu Reyhan İlhan Öğretmen Dizisine Katıldı!

Fox Tv’de Çarşamba akşamları ekrana gelmeye başlayan ev ikinci bölümü yayınlanan Yapımcılığını Medyapım ve MF Yapım’ın birlikte üstlendiği Öğretmen güçlü oyuncu kadrosuna ek olarak hikayeye göre yeni oyuncuları kadrosuna katmaya başladı. Dizinin kadrosuna yeni katılan usta oyuncu Reyhan İlhan önümüzdeki bölümlerde dizide rol almaya başlayacak. Reyhan İlhan’ın Öğretmen Dizisi’nde hangi karakteri canlandıracağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmazken oyuncunun üst düzey bir karaktere hayat vermesi bekleniyor. Heyecanlı hikayesiyle seyircinin takip listesine aldığı dizinin Japonya versiyonu 10 bölüm yayınlanırken Öğretmen’in 44 bölüm olarak düşünüldüğü açıklandı.

Reyhan İlhan Kimdir?

Usta oyuncu reyhan İlhan şimdiye kadar onlarca film ve dizide yer aldı. 73 yaşındaki başarılı oyuncu 2004 yılında ilk kez kamera karşısına geçti ve o günden itibaren pek çok yapımda yer aldı. Usta oyuncu Reyhan İlhan’ın yer aldığı yapımlar arasında; Payitaht Abdülhamid, Kanatsız Kuşlar, Aşk ve Mavi, Analar ve Anneler, Hayat Yokuşu, Mavi Kelebekler, Son Bahar, Kabe Yollarında, Ey Oğul, Kınalı Kuzular, Yalnız Efe, Ağlama anne, Memleket Hikayeleri, Tutsak, Atçalı Kel Mehmet, Araf 2, Düğün Dernek, Nane İle Limon, Kadife Büyük Ana, Uzak İhtimal.

13-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar