Kuzey Yıldızı 36. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 36. bölüm izle
Kuzey Yıldızı 36. bölüm izle; Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD kalitesinde izlemek için tüm detaylar.

Kuzey Yıldızı 36. bölüm izle; Show TV ekranlarının güldüren dizisi Kuzey Yıldızı, 17 Ekim Cumartsi akşamı saat 20:00'da yeni bölüm ile ekrana gelecek. Dizinin sevenleri tarafından merakla beklenen son bölüm internetten nasıl izlenir? Bu sayfa üzerinden yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izleyebileceğiniz internet adresine doğruda gidebilirsiniz. Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Bir önceki bölümü izlemediyseniz ve neler yaşandığını merak ediyorsanız yazının en altına göz atın.

Kuzey Yıldızı 36. bölüm izle

Kuzey ve Yıldız arasındaki büyük aşkı ekrana taşıyan Kuzey Yıldızı dizisi bu akşam da ekranlarda olacak. Kuzey en sonunda Yıldız'ı ikna ederek bitmek üzere olan aşklarını kurtarabilecek midir?

Kuzey Yıldızı izle

Kuzey Yıldızı 35. bölüm özet

Her şeyden bıkan Yıldız'ın gözü hiçbir şey görmemektedir. Ne uzun yıllardır içinde yaşadığı aşk ne de çevresindeki insanlar umurunda değildir. Yıldız öyle bir karar alır ki çevresindekiler büyük bir şaşkınlık yaşar. Ondan kararını gözden geçirmesi istense de o kararının sonuna kadar arkasındadır. Yapacağı şeyin bir kuruluş olduğunu düşünür. Aldığı kararı uygulamaya çalışan Yıldız bunu başaramaz ve her şey birbirine girer. İnsanların gözünde yine suçlu kendisi olmuştur ve bundan çok rahatsızdır. Kuzey ise çok sevdiği aşkını kaybetmek istememektedir. Bu nedenle çok sevdiği Yıldız'ı canı pahasına aklamaya çalışsa da Yıldız'dan beklediği yanıtı alamaz. Bu nedenle Yıldız'ı ikna edebilmek için farklı bir yola başvurur. Kuzey, Ruhi ve Sefer'den oluşan üç kafadar Yıldız'ı kaçırırlar. Kuzey, bu inadı ancak bu şekilde kırabileceğini düşünür. Ama Yıldız'da öyle bir inat vardır ki asla yola gelmez. Kuzey yine elinde hiçbir şey olmadan ortada kalmıştır. Buna karşın bu aşkı tekrar canlandırabileceğine olan inancında bir zerre azalma olmamıştır. Bir şekilde aşklarını Yıldız'a hatırlatacaktır. Yıldız en sonunda Kuzey'den kurtulduğunu düşünmeye başlasa da Kuzey hiç ummadık anlarda kendini gösterek Yıldız'ı afallatmaktadır. Kuzey, tüm bunlara devam ederken büyük bir bela da amasız bir şekilde onu takip etmektedir. 

17-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar