Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle
Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle; Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölümü bu akşam Show TV ekranlarında olacak. Tek parça ve full HD seçenekleriyle bu sayfadan izlemek mümküm.

Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle; Show TV izleyicilerine komedi ve romantizm dolu anlar yaşatan Kuzey Yıldızı, bu akşam 41. bölümüyle ekranda. Her Cumartesi akşamı ekrana gelen dizinin yeni bölümü pek çok izleyiciyi merakla bekletiyor. Milyonlarca izleyicinin ekran başında takip ettiği Kuzey Yıldızı dizisini internetten izlemek de bir seçenek. Türkiye'nin önde gelen online tv portalı Canlitv.com'dan Show TV canlı yayınını izleyebilir ya da bölüm ekrana geldikten sonra bu sayfadaki bağlantıya tıklayarak yeni bölümü tek parça ve full HD seçenekleriyle keyifle takip edebilirsiniz. Kuzey Yıldızı dizisinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Yeni bölüm yayınlanmadan önce yeni bölümle ilgili merak ettiğiniz bilgiler varsa bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle

Show TV'nin kahkahalarla izlenen dizisi Kuzey Yıldızı'nın yeni bölümünün ekrana gelmesine saatler kala pek internet kullanıcısı "Kuzey Yıldızı 41. bölüm izle" gibi aramalar yapmaya devam ediyor. İzleyiciler tek parça ve full HD gibi seçeneklerle yeni bölümü izlemek istiyor. Bu sayfada bulunan bağlantıya tıklayarak tek tıkla yeni bölümü izleyebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı 41. bölüm özeti

Kuzey ve Yıldız, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna kadar gelmiştir ve bunu son ana kadar kaybetmek istemezler. Aşklarının başlamasından bu yana başları binbir türlü derde giren ikili yeni engellerle karşılaşsalar da bu sevdadan vazgeçmezler. Kınaya yetişmesi tehlikeye giren Kuzey, kına öncesinde Yıldız'ı fazlasıyla endişelendirmesine karşın zamanında yetişerek onu bir kez daha hayal kırıklığına uğratmaz. Buna karşın bilmediği bir şey vardır ki Kuzey, kınaya gelebilmek için kaçmıştır ve kaçak konumundadır. Her şeyden habersiz davetliler ve çift şimdilik mutludur. Kanlı bıçaklı Kadıoğulları ve Mollaoğulları aileleri büyük bir coşkuyla birlikte eğlenirler. Mutlu bir hayat için her şey mevcutken bir şekilde onları sıkıntıya sokacak şeyler yaşanır. Kuzey, kaçak olarak kınaya gelmesi sebebiyle başına pek çok dert açmıştır. Sevdiği kadınla evlenebilmek adına Yıldız ve babasının inadını kırmayı başarsa da şimdi de kendi makus talihini aşmak zorunda kalır. Başına gelen her şeye rağmen tüm engelleri aşarak sevdiği kadına kavuşmak istemektedir. Nikah masasında imzaları atıp evlenene kadar ipleri salmaya niyeti yoktur. Bu zamana kadar başlarına gelen tüm dertlere rağmen mutluluk çok yakınlarındadır ya da onlar öyle sanmaktadır.

28-11-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar