Kuzey Yıldızı 43. bölüm izle

Kuzey Yıldızı 43. bölüm izle
Show TV'de 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan Kuzey Yıldızı 43. bölüm izle! Kuzey Yıldızı son bölüm tek parça ve full hd izlemek için detaylar haberimizde!

12 Aralık Cumartesi Show TV'de 43. bölümüyle ekrana gelen Kuzey Yıldızı'nda bu hafta neler olacak? Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde; hayal ettikleri evliliğe sonunda kavuşan Yıldız ve Kuzey'i bekleyen bambaşka problemlere tanıklık edeceğiz. Kuzey evliliklerinden bir çocuğu olmasını isterken Yıldız'ın isteksizliği karşısında büyük şaşkınlık yaşayacak. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Kuzey Yıldızı 43. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Kuzey Yıldızı son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KUZEY YILDIZI 43. BÖLÜM (SON BÖLÜM) DETAYLARI

Nihayetinde birbirine kavuşan Kuzey ve Yıldız hayalini kurdukları bugünler için onlarca bedel ödemek zorunda kaldıkları evlilik hayatına kavuşurlar. Ancak evlilik ikisininde beklentilerinden çok başkadır. Henüz yeni olan çiftimizin hayatında artık bambaşka problemler vardır. Bu zamana kadar hep dışarıdan edilen müdahalelere göğüs germek zorunda kalan Kuzey ve Yıldız bu defa aynı çatı altında kendi sorunlarıyla mücadele ederler.

Hayal ettikleri hayata sonunda kavuşan ikili için sürpriz gelişmeler yaşanacak. Korkularını aşmayı başaramayan Yıldız'ın yine en büyük destekçisi Kuzey olacaktır. Yıldız'ı memnun edebilmek için elinden geleni yapan Kuzey evliliklerinden bir çocuk olmasını çok ister. Ancak Yıldız çocuk fikrine henüz kendini hazır hissetmemekte ve her fırsatta Kuzey'den kaçmaktadır. Yıldız'ı ikna edebilmek için devreye Nahide de girse Yıldız verdiği karardan kolay kolay vazgeçecek gibi değildir.

Öte yandan Gökçe ile Mine sevgilileri Osman ve Emin'i sadakat testinden geçirmeye karar verirler. Bir kafede sevgilileriyle görüşmeleri için uzun boylu ve alımlı ikin genç kızla anlaşırlar. Osman ve Emin sadakat testinden başarıyla geçemeyi başarabilecekler mi? Kuzey, çocuk fikrine Yıldız'ı ikna edelecek mi?

KUZEY YILDIZI 43. BÖLÜM İZLE (SON BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA)

12 Aralık Cumartesi akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Kuzey Yıldızı izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Kuzey Yıldızı 43. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/kuzey-yildizi-ilk-ask/2595'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Kuzey Yıldızı her Cumartesi saat 20:00’da Show TV’de!

12-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar