Kuzey Yıldızı Dizisi İçin Beklenen Karar Alındı!

Kuzey Yıldızı Dizisi İçin Beklenen Karar Alındı!
Show Tv’nin Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk İçin beklenen karar sonunda alındı. İşte detaylar!

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve Cumartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu sezonun en çok dikkat çeken yapımlarından biri olarak ön plana çıktı. Süreç Film tarafından hazırlanan Kuzey Yıldızı romantik komedi türünde yapılan ve Cumartesi akşamları seyircinin en çok seyrettiği yapım olarak hafızalara kazındı. Hafızalara kazındı diyoruz çünkü koronavirüs sebebiyle ara veren dizi uzun zamandır yayınlanmıyor. Bu durum seyirci açısından olumsuz olarak ön plana çıkarken dizilerin yeniden çekilmeye başladığı bu günlerde Kuzey yıldızı İlk Aşk için de aynı yönde karar alınması bekleniyordu. Ancak yine de bir kısım yorumcu dizinin bu sezonu kapatabileceğini ve sezon finali yapabileceğini iddia etmişti. Sonunda beklenen karar alındı. İşte detaylar!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Yeniden!

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Ordu’da çekilen romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde rol aldığı ve seyircinin eğlenerek takip ettiği dizilerin başında geliyor. Dizi 20 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen ve kavga ve kavuşmayı, küslük ve sevgiyi aynı anda yaşayan ve yaşatan bir dizi olarak ekranlara geliyor. Koronavirüs sebebiyle ara veren dizi için sonunda bir karar alındı. Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin yeniden sete dönmesine ve çekimlere başlayarak yeni bölümleriyle ekrana gelmesine karar verildi. Mart ayında çekimlere verilen aranın ardından Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın 20 Mayıs Çarşamba günü yeniden set başı yapacağı öğrenildi.

Nerede Kalmıştı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yönetmeni ve aynı zamanda senaristi olan Ersoy Güler sevilen dizinin yeniden setlere döneceğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Ersoy Güler yaptığı paylaşımda “nerede kalmıştık” yazılı bir fotoğrafı paylaştı. Ancak ekibin çoğunluğunun ve oyuncuların İstanbul’da olması ve şehir dışına çıkışların yasak olması sebebiyle özel izinle Ordu’ya gidecekleri öğrenildi. Çekimlere başlamanın ardından dizinin yeni bölümlerinin haziran ayından itibaren seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Bu güzel haberin ardından seyirciler sosyal medya hesabından Ersoy Güler’in paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttular. Bizde şimdiden Kuzey Yıldızı İlk Aşk’a yeniden başlayacağı serüvende başarılar diliyoruz.

14-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar