Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. Bölüm Reytingleri

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. Bölüm Reytingleri
Show TV’de yeni sezonda rakiplerine meydan okuyacağını Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. Bölümüyle gösterdi. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 1. Bölüm reytingleri nasıl oldu?

Show TV ekranlarında yepyeni bir dizi daha sezona merhaba dedi. Zaten Eylül ayı demek dizi sezonuna merhaba demek. Eylül ayının gelmesiyle aylardır hazırlığı yapılan birçok dizi ve yapım ekranlarda dönmeye başladı. Tabi hal böyle olunca seyirci de dizilerin tutup tutmayacağını ilk bölüm reytinglerden anlamaya çalıştı. Show TV’de iddialı dizileri ile yeni sezonda rakiplerine meydan okuyacağını Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. Bölümüyle gösterdi. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 1. Bölüm reytingleri nasıl oldu, dizi tutacak mı sorusuna cevap verelim. Şimdi detaylar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. Bölüm Reytingleri

14 Eylül Cumartesi Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi sezona merhaba dedi sıcak konusu ve güler yüzlü oyuncuları, olağanüstü mekanlarıyla belgesel tadındaki dizi emeğinin karşılığını gördü, diyebiliriz. Cumartesi gününün reytinglerine göz attığımızda ilk dörde giren dizinin sezonu böyle götürebileceğini öngörebiliriz.

14 Eylül Cumartesi Reytingleri

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14 Eylül Cumartesi akşamı Show TV ekranlarında yayınlandı. 3,82’lik değeriyle Totalde üçüncü sıraya yerleşen Kuzey yıldızı İlk Aşk 1. Bölüm aynı başarıyı Ab ölçümlerinde de yakaladı. 3,45’lik değerle AB ölçümlerinde 4.sıraya yerleşti. Tekrarı bile ilk ona giren dizi bu sonuçlarla yapımcılarının yüzünü güldürdü. Bu sonuçların birkaç hafta devam etmesi halinde Kuzey Yıldızı’nın bu sezon tutacağını iddia edebiliriz.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk konusu

Yeni Gelin dizisinin yapımcıları tarafından hazırlanan Kuzey Yıldızı dizisi adından da anlaşılacağı gibi ülkemizin kuzeyinde yani Karadeniz’de geçiyor. Karadeniz’de geçen bir aşk hikayesini romantik komedi tarzıyla izleyicilere aktaran dizi ilk bölümüyle seyirciden geçerli notu aldı. 30 yaşındaki Yıldız’ın ailesi ve ağabeyi ile verdiği amansız mücadeleyi anlatan dizi, bazen komik bazen romantik anlarıyla gönüllerde yer buldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Mollaoğlu ailesinin tek oğlu olan Kuzey’in yıllar sonra memleketine geri dönmesini anlatıyor. Geçmişte kalan bir düşmanlığı yeniden ortaya çıkaran dizi her cumartesi Show Tv ekranlarında yerini alacak.

Kuzey Yıldızı Dizisi Oyuncuları Kimler?

Dizinin başrol oyuncusu Yıldız Kadıoğlu karakterini Aslıhan Güner canlandırırken erkek başrol oyuncusu Kuzey Mollaoğlu’nu İsmail Demirci oynuyor. Kuzey Yıldızı dizisi Kuzey Mollaoğlu karakterini ise İsmail Demirci hayat verecek.

İsmail Demirci’yi tanıyalım

1984 Ankara doğumlu İsmail Demirci Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü bitirdi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde oynadığı Erkan karakteriyle ünlenen İsmail Demirci, Serçe Sarayında ve Fabrika kızı dizisinde yer aldı. Son olarak Çarpışma dizisinde Galip karakterini oynayan İsmail Demirci’ye canlitv olarak Kuzey Yıldızı’nda başarılar diliyoruz.

16-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar