Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm izle!
Evlerinize Karadeniz esintisi getiren Kuzey Yıldızı İlk Aşk, bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm yine çok konuşulacak sahnelerle evlerinize konuk oluyor. Yeni bölümünde sürpriz bir oyucunun dahil olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Karadeniz'in muhteşem doğasında çekilen sahnelerle ekrana geliyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. bölüm izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'a sürpriz oyuncu

Show Tv'nin sevilen yapımlarından biri olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, eğlenceli senaryosuyla Cumartesi akşamlarını şenlendiriyor. Süreç Film tarafından projelendirilen Kuzey Yıldızı İlk Aşk, iki sezondur izleyici tarafından ilgiyle takip ediliyor. Başrollerde, Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın kadrosuna usta oyuncu Cengiz Bozkurt da dahil oldu. Atv'de final yapan Gençliğim Eyvah dizisinin başrolü olan Cengiz Bozkurt'un yeni projesi Kuzey Yıldızı İlk Aşk. Cengiz Bozkurt, Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Cevher Kadıoğlu karakteriyle yer alacak. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm canlı izle!

Ordu've çevresinde çekimlen Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölümde yine renkli sahneler var. Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncu kadrousunda, Aslıhan Güner, İsmail Demirci, Cezmi Baskın, Haseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Uğur Demirpehlivan, Ferda Kaynar, Zeynep Kankonde, Merve Şen ve Burak Can gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Yıldız'la Kuzey'in yıllanmış aşk hikayesini anlatan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, yeni bölümünde de evlerinize neşe getirecek. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölüm full HD canlı izle!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölümde neler oluyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölüm fargmanında yer alan Kuzey ve Yıldız'ın beraber şarkı söyleme sahnesi herkesi ekrana bağlayacak. Kuzey'in kızlarının kararı ise başta sevgilileri olmak üzere herkesi şok edecek. Kuzey'in kızları İstanbul'a dönüp anneleri ile yaşama kararı alıyor. Kuzey, Yıldız'la evlenebilmek için Yaşar'ın sınavından geçmek zorundadır. Yaşar'ın ön koşul olarak sunduğu zorlu parkurları Kuzey aşabilecek mi? Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da Show Tv'de. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 38. Bölüm izle!

31-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar