Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Konusu nedir?

Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Konusu nedir?
Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Kuzgun hangi kanalda? Kuzgun dizisi hangi gün? Kuzgun dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?

Bilmeyenler için kısaca anlatalım Kuzgun yırtıcı bir kuştur ve çok zeki olmalarıyla tanınmışlardır. Ayrıca parlak nesnelere karşı zaafları vardır ve bu nesneleri yuvalarına taşımayı severler. Şimdi bu kuzgun kuşu bir diziye ad oluyor. Tabi konu kuzgun kuşu değil. Peki, Kuzgun nasıl bir dizi, ne zaman başlıyor, yapımcısı kim, hangi kanalda yayınlanacak, hangi yapım firması yapıyor canlitv okuyucuları için araştır. 

Yayıncı kanallar reyting sıralamasında geriye düşen yapımları birbiri arkasına yayından kaldırırken yayından kaldırılanların yerine de hiç vakit kaybetmeden yeni yapımları sürüyorlar. Bu yeni yapımlardan biri de iddialı yapımcı ve senarist grubu ve iddialı oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. İşte canlitv farkıyla Kuzgun Dizisi ve Kuzgun Dizisi hakkında bilinmesi gerekenler. 

Ay yapımın yeni ve iddialı yapımı Kuzgun’un yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş, yönetmenliğini ise Bahadır İnce yapıyor. Dizinin senaryosunu Emmy ödüllü Kara Sevda’yı da kaleme alan Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz üsteleniyor. 

KUZGUN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR, KONUSU NE?

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinin çekimleri 30 Aralıkta Kapadokya bölgesinde Ürgüp’te başladı; Ancak dizinin setinin ilerleyen bölümlerde İstanbul’a taşınacağı belirtiliyor. Kuzgun Dizisi’nin konusuna gelince, dizinin konusu Türk seyircisinin ilgiyle takip ettiği konular arasında yer alıyor. Dizi kendine aşk entrika ve intikam üçlemesini konu olarak almış. 

Polis babasının intikamını almak için yanıp tutuşan Kuzgun Yusuf Cebeci isimli bir polisin oğludur. Ancak babası tuzağa düşürülerek şehit edilmiştir. Babası şehit edildiğinde henüz çocuk olan Kuzgun babasının intikamını almak için tam 20 yıl beklemiş ve içindeki intikam hırsını her geçen gün daha da büyütmüştür. İntikam vakti gelip çattığında ise çocukluk arkadaşı Dila ile karşılaşır. Dila’da Kuzgun gibi polis çocuğudur ve avukatlık yapmaktadır. Babasının intikamını almak için düşmanının kızıyla aşk yaşayacak olan Kuzgun İstanbul’a gelecek ve hainlere cezasını vermeden durmayacaktır. Bu büyük mücadelesinde Kuzgun’un en büyük engeli ise çocukluk aşkı Avukat Dila olacaktır. 

KUZGUN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? KADRODA HANGİ OYUNCULAR VAR?

İddialı bir senaryo ve oyuncu kadrosuyla çekimlerine hız kesmeden devam eden Kuzgun 13 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’da Star TV'de ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor. Kuzgun’un başrollerinde ana karakter olarak Barış Anduç ve Burcu Biricik yer alırken diğer oyuncular işe şöyle sıralanıyor. Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü.

STAR TV CANLI İZLE

Dizi sektöründe yaprak dökümünün yaşandığı bu günlerde büyük emek verilerek hazırlanan Kuzgun Dizisi’nin umulan başarıyı yakalayıp yakalayamayacağını ilerleyen zaman gösterecek ve biz canlitv olarak bunun takipçisi olacağız. 

11-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler