Kuzgun dizisi nerede çekiliyor?

Kuzgun dizisi nerede çekiliyor?
Geçtiğimiz akşam yayın hayatına başlayan Star TV'nin yeni dizisi Kuzgun nerede çekiliyor? Merakla beklenen ilk bölümün ardından dizi ile ilgili detaylar;

Başrollerini Burcu Biricik, Barış Arduç, Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen gibi başarılı oyuncuların payaştığı yeni dizi Kuzgun etkileyici hikayesiyle dün akşam izleyiciyle buluştu. Yönetmen koltuğuna Bahadır İnce'nin oturduğu, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz'ın yazdığı dizinin yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş ikilisi üstleniyor. İlk bölümüyle çarpıcı bi giriş yapan Star TV'nin yeni dizisi Kuzgun nerede çekiliyor?

Barış Arduç'un hayat verdiği Kuzgun karakterinin intikam öyküsünün ve çocukluk aşkı Dila'nın anlatılacağı dizinin genel hikayesi İstanbul'da geçecek olsa da ilk bölümlerin çekimleri Kapadokya'da gerçekleştirildi. Nevşehir ilçesine bağlı Kapadokya bölgesi etkileyici manzarasıyla ve kültürüyle televizyon ekranlarına yansıyor. Kuzgun karakterinin babasının intikamını almak için İstanbul'a gelmesiyle dizinin çekimleri İstanbul'da devam edecek.

MÜZE ZİYARETİ

Dizinin bir sahnesinde ise yine Nevşehir ilçesine bağlı Avanos ilindeki müzeye rastlıyoruz. Dizide Dila ve Kuzgun'un gittiği Saç Müzesi adını 16 bini aşkın kadının saçını barındırmasından alıyor. 1979 yılında çömlek ustası Galip Körükçü tarafından açılan müze dünyanın en ilginç 15 müzesinin içinde. Avanos'a uğrayan kadınların makasla saçlarından bir tutam kesip anı olarak armağan ettiği Saç Müzesi manevi bir anlam taşıyor.

KUZGUN DİZİSİ KONUSU

‘Kuzgun'u bir kurşun, bıçak yarası, trafik kazası ya da dayak öldürmedi. Kuzgun'u terk edilmek öldürdü.' diyen Kuzgun çok küçük yaşta yalnızlığı tatmış hayatın karanlık yüzünü görmüştür. Polis olan babası Yusuf Cebeci'nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen Kuzgun, Akça adıyla başka bir kimlikle yıllarca yaşamıştır ve Nevşehir'de korumalık yapmaktadır. Babası ve göçüp giden çocukluğu için İstanbul'a dönmeye karar veren intikam dolu adamın hayatı çocukluk arkadaşı Dila ile kesişir. Dila küçük yaşta kaybolan aşkı Kuzgun'dan sonra annesini de kaybetmiş acılı bir dönemin ardından Londra'ya okumaya gitmiştir. Türkiye'ye kesin dönüş yapan Dila, avukat olmuş ve kendine bir büro açmıştır. Çocukluk aşkı Kuzgun'un tekrar hayatına girmesiyle bildiği bütün doğruları unutacaktır.

14-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar