Kuzgun dizisi yeni oyuncusu Nilperi Şahinkaya kimdir?

Kuzgun dizisi yeni oyuncusu Nilperi Şahinkaya kimdir?
Çarşamba günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizinin kadrosu Nilperi Şahinkaya ile güçlendi. Nilperi Şahinkaya kimdir?

Sezonun çıkış yapan dizilerinden Kuzgun dizisine yine bir transfer haberi geldi. Öyle bir geçer zaman ki oyuncularından Nilperi Şahinkaya artık Kuzgun dizisinde boy gösterecek. Çarşamba günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizinin kadrosu Nilperi Şahinkaya ile güçlendi. Nilperi Şahinkaya kimdir, diye merak ediyorsanız haberimize göz atın.

Kuzgun dizisi yeni oyuncusu Nilperi Şahinkaya kimdir?

Kadrosunu her geçen gün güçlendiren Kuzgun dizisine transfer olan yeni oyuncu Nilperi Şahinkaya Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle ün kazanmıştı. En son Çarpışma dizisi oyuncusu Onur Saylak’ı transfer eden Kuzgun dizisi şimdi Nilperi ile daha da güçlendi. “Öyle bir geçer zaman ki” dizisinden Kuzgun dizisine dahil olan Nilperi Şahinkaya ile kadrosunu genişleten Kuzgun dizisi 2. sezonunda hem konu hem de oyuncu değişikliğiyle sezona damga vuracak.

Star Tv ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan Kuzgun dizisinde Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Barış Arduç, Levent Ülgen ve Burcu Biricik görev yapıyor. Senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı Kuzgun dizisi Bahadır İnce’nin yönetmenliğinde 2. Sezonuna hazırlanıyor. Dizinin yapımı ise Kerem Çatay ve Pelin Diştaş ikilisine ait.

İlk sezonunda bazı bölümleri Kapadokya bölgesinde çekilen dizi sonradan İstanbul'a taşındı. Dizinin ismi başrol oyuncusu Barış Arduç'un canlandırdığı Kuzgun karakterinden geliyor. Küçücük bir çocukken gözleri önünde şehit edilen polis babasını kaybeden Kuzgun’un intikamını almasını konu edinen dizide artık Nilperi Şahinkaya da yer alacak.

Kuzgun Dizisi Konusu

‘Kuzgun'u bir kurşun, bıçak yarası değil terk edilmek öldürdü.' Sloganıyla tanıdığımız Kuzgun çok küçük yaşta babasız kalmış bir çocuktur. Polis babası Yusuf Cebeci'nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen Kuzgun, İstanbul'a dönmeye karar verir. Yolu çocukluk arkadaşı Dila ile kesişen Kuzgun’un hayatı sil baştan değişecektir.

Nilperi Şahinkaya’yı tanıyalım

23 Şubat 1988 tarihinde Senegal’de dünyaya gelen Nilperi Şahinkaya tam bir Dünya vatandaşı. Senegal’de doğan ünlü oyuncu ilköğretimini Fransa’nın başkenti Paris’te ortaöğretimini ise Ben’de tamamladı. 2003 yılında Ankara’ya yerleşen Şahinkaya lise yıllarının bir bölümünü Ankara’da geçirdi. Daha sonra Gaulle Fransız Lisesi’nden mezun olan oyuncu Türkiye’ye döndü ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde eğitim gördü. Daha öğrenimi bitmeden oyunculuğa başlayan Nilperi Şahinkaya dizi sektörüne “Deniz Yıldızı” dizisiyle giriş yaptı. Üniversiteyi bitirdikten sonra 2010 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki oyuncu kadrosuna seçilerek Mesude rolüyle hafızalara kazındı. Kiraz Mevsimi isimli diziyle ilk defa başrol oynayan Nilperi Şahinkaya artık Kuzgun dizisiyle ekranlarda boy gösterecek. Canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz. Keyifli seyirler.

29-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar