Leke dizisinde sürpriz değişiklik!

Leke dizisinde sürpriz değişiklik!
Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke'de sürpriz bir değişiklik yaşanıyor. Dizinin yönetmeni Metin Balekoğlu görevini devredecek. Peki Leke'nin yeni yönetmeni kim olacak?

Başrollerini Burak Sevinç ve Melis Sezen'in paylaştığıTİMS&B Productions imzalı dizi  dizi Leke ekranlara hızlı bir giriş yaptı. TİMS&B'ın yapımını, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği dizi reyting yarışında rakiplerine göre geride kalsa da Yasemin ve Cem aşkı filizlenmeye başlıyor. 4 bölümü geride bırakan dizinin kamera arkasında sürpriz bir değişikilik yaşandı.

LEKE DİZİSİNİN YÖNETMENİ DEĞİŞİYOR

Dizide 5 bölümdür yönetmen koltuğunda oturan Metin Balekoğlu projeden ayrılıyor. Balekoğlu görevini daha önce Doktorlar, İffet ve Kiralık Aşk gibi  dizileri yönetmiş olan Şenol Sönmez'e devredecek. 5.bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizinin yönetmenliğini artık başarılı isim Şenol Sönmez üstlenecek. 

LEKE DİZİSİ 5.BÖLÜM ÖZETİ

Yasemin, Fischer'dan duyduklarıyla şoke olur. Aynı anlarda otele Cem ve Mehmet gelir. Yasemin, Cem'e yaşadıklarını anlatacak mı? Birkan, Serpil'in odasına ve Yasemin'in masasına dinleme cihazı yerleştirir. Yasemin; Serpil'e, Fischer'la olan toplantının hesabını sorduğunda Birkan her şeyi duyar. Birkan'ın, Serpil'le yüzleşmesi nasıl geçecek? Mehmet'in, Yasemin ve Cem'in üzerine oynadığı oyun istediği şekilde ilerlemeye başlamıştır. Bu sırada Marin Marin'de yeni Ceo'nun açıklanacağı gün gelir. Cem, Ceo'luk görevini alabilecek mi? Belkıs'ın şirketini araştıran Ekber, bulduğu bilgileri Cem'le paylaşır. Cem öğrendikleriyle annesine bir kez defa öfke duyar. Cem, annesi Belkıs'la yüzleşecek mi? Arda, annesi ve halasının üzerindeki baskıyla kendini ispatlamak için şirketine açılış partisi düzenlemeye karar verir. Parti organizasyonunu Hoyo'ya verir ve gecede Yasemin görev alır. Ferhan ve Cem'i açılışa davet eder. Yasemin'i tekne baskını gecesinden tanıyan Arda büyük bir oyun oynar. Davette, Arda, Cem ve Yasemin bir araya gelir. Cem, Yasemin'in yaşadıklarını öğrenecek mi?

LEKE DİZİSİ KONUSU

Yasemin (Melis Sezen) kardeşiyle birlikte yetiştirme yurdunda büyümüş hukuk fakültesi öğrenci olan genç bir kızdır. Hayatını işitme engelli kardeşine adamış olan Yasemin aynı zamanda bir organizasyon şirketinde çalışmaktadır. Kardeşinin tedavi masrafları için elinden geleni yapan Yasemin kadın olmanın ve şerefle yaşamanın zorluklarını hayatının her alanında hisseder. Cem (Burak Sevinç) ise iş hayatında başarılı olan fakat aşka inancını yitirmiş genç bir adamdır. Kadınlara karşı mesafesini her zaman korur. Yaseminle tanıştıktan sonra bastırdığı duygularını ortaya çıkaracaktır.

Leke dizisi her salı akşamı 20:00'de Kanal D ekranlarında!

14-05-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar