Taner Ölmez Hayatla Barış Filminde

Taner Ölmez Hayatla Barış Filminde
Son dönemin başarılı oyuncularından Taner ölmez çok özel bir projeyle sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncu Hayatla Barış filminde rol alacak.

Son dönemin genç ve başarılı oyuncularından biri olan ve özellikle Mucize Doktor adlı dizi ile büyük kitlelerin beğenisini ve takdirini kazanan Taner Ölmez bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Dijital platformların yapımlarında yer alan oyuncu şimdilerde özel bir projeyle sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncu özellikle son zamanlarda yapımcıların oldukça sık başvurduğu tanınmış kişilerin hayatlarının anlatıldığı sinema filmlerinden biri olarak hazırlanan ve ancak bu sefer hayatını kaybeden değil halen yaşayan birinin hikayesini anlatacak olan Hayatla Barış adlı film için hazırlıklarını sürdürüyor. Yapımcılığını Four Story Prodüksiyon’un üstlendiği ve Ampüte Futbol Milli Takımı’nın yıldızı Barış Telli’nin hayat hikayesini anlatacak Hayatla Barış filmiyle el sıkışarak hazırlıklara başladı. Yönetmen koltuğunda Ekin Pandır’ın yer aldığı filmin cast çalışmaları halen devam ediyor.

Hayatla Barış

Ünlü ve genç oyuncu Taner Ölmez şu sıralar özel bir projenin hazırlığını sürdürüyor. Senaryo danışmanlığını Burak Göral’ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Ekin Pandır’ın yer aldığı Hayatla Barış filminin çalışmaları devam ediyor. Ünlü oyuncu hayat hikayesi anlatılacak Ampüte Futbol Milli Takımı’nın oyuncularından Barış Telli ile bir araya geldi. Ünlü oyuncu milli formayı giyerek Barış Telli ile ilk çalışmasını yaptı. Bu sırada Taner Ölmez Barış Telli’ye “muhteşem bir sporcusun, bu umut dolu başarı hikayesini hayata geçirecek olmak benim için ayrıcalık” ifadelerini kullandı. 28 Ağustos’ta sete çıkma hazırlığı yapan filmin yeni yılın şubat ayında sinema severlerle buluşması planlanıyor.

Taner Ölmez’in oynamasını istedi

Öbür taraftan henüz hayattayken hayatı film olarak hazırlanacak Barış Telli ise yaptığı açıklamada “benim hayallerime ve bu mutluluğa giden yolculuğum maalesef o kadar da kolay değildi. Ama biliyorum ki insan sadece vazgeçtiğinde kaybeder ve kaybetmek hiçbir zaman benim karakterimde olmadı. O yüzden asla vazgeçmedim. Kaybettiğime üzülmek yerine var olanı güçlendirdim. Bu yolculukta aklım pusulam kanedyenlerim ise kanatlarım oldu. Ayağım yokken koşmayı, hiç umudum yokken hayatımla barışıp pes etmeden ufka bakmayı öğrendim. Bu benim başarı hikayem benim rüyam” ifadelerini kullandı. Filmin senaryosunu Koray Yeltekin kaleme alırken filmin yönetmen koltuğunda Ekin Pandır oturuyor.

11-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar