Mahkum 5. Bölüm izle!

Mahkum 5. Bölüm izle!
Innocent Defendant dizisinden uyarlanan Mahkum perşembe akşamları Fox Tv'de ekrana geliyor. Başrolleri Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu'nun paylaştığı Mahkum 5. Bölüm tek parça izle!

Fox Tv’nin yeni sezonda iddialı dizisi Mahkum 5. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği Mahkum 5. yeni bölümünde Ali’den gerçekleri öğrenen ve ölümün kıyısından dönen Fırat, yeniden mücadeleye başlar. Karanlık sırlar aydınlanacak mı? Tahliye edilen Ali'yi arama görevi Cemre’ye düşerken imza meselesini çözen Barış, Savaş rolüne devam ediyor. Cemre ve Sasha'nın kilidi çözecek olan Ali’yi köşe bucak aradığı Mahkum 5. yeni bölüme buradan ulaşabilirsininz. Şimdi detaylar

Mahkum 5. Bölüm izle!

“Innocent Defendant” dizisinden uyarlanan Mahkum perşembe akşamları Fox Tv'de ekrana geliyor. Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı Mahkum dizisinde başrolleri Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova paylaşıyor. idealist bir Cumhuriyet Savcısının nanılmaz mücadelesini ekrana getiren Mahkum dizisinde ayrıca Anıl İlter, Tugay Mercan, Hakan Karsak, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Hayal Köseoğlu, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi usta isimler yer alıyor.

Fırat, mücadeleye yeniden başlıyor

“Her hikâyenin iki yüzü ama tek gerçeği vardır” sloganıyla ekrana gelen Mahkum dizisi 5. son bölümünde Ali’den duyduklarıyla harekete geçen Fırat, adeta ölümün kıyısından dönmüştür. Tekrar mücadele etmeye karar veren Fırat, tüm karanlık sırları aydınlatabilecek mi? Diğer yandan Ali tahliye edilir. Bir anda ortalıktan kaybolan Ali'yi arama görevi Cemre’ye verilirken Cemre bu zor işi başarabilecek mi?

Ali kilidi çözecek mi?

Ferda’nın hayatında Savaş rolünü oynayan Barış, Adli tıptaki imza meselesini çözmüştür. Ancak Savaşrolünü bir müddet daha sürdürmek zorundadır. Ali’nin tahliye edildiğini öğrenice derhal harekete geçen Barış, Savcı ile ilişkilerini çözmek adına Ali’ye ulaşmak için gece gündüz çalışır. Ali'yi arayan sadece Barış değildir. Cemre ve Sasha da kilidi çözecek olan Ali’yi aramaya koyulur. Ali bulunabilecek mi? Esrarrengiz çocuğun söyledikleriyle yeniden kendine gelen Fırat, zorlu mücadelesinde kimden ummadığı bir destek görüyor? Hepsi ve daha fazlası 13 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarında. Keyifli seyirler.

13-01-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar