Mahkum dizisinin gözde ismi diziye veda ediyor!

Mahkum dizisinin gözde ismi diziye veda ediyor!
Fox Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Mahkum'un bomba isimlerinden biri diziye veda ediyor. İşte diziden ayrılan o karakter..

Fox TV ekranlarından Perşembe akşamları yayınlanan aksiyon ve heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Mahkum dizisinden kötü haber geldi. Mahkum dizisinin en gözde karakterlerinden biri olan o isim dizinin kadrosundan ayrılıyor. İşte reyting rekortmeni Mahkum dizisine veda eden o bomba isim..

MF Yapım imzalı Mahkum dizisi her hafta yepyeni bölümleri ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yayınlandığı her bölüm ile de reytinglerde ilk sıralara yerleşen dizinin konusu da oldukça etkileyici. Hız kesmeden devam eden Mahkum dizisinde beklenmedik bir ayrılık haberi geldi. Volkan Kocatürk'ün kaleme aldığı Mahkum dizisi yayınlandığı günden bu yana başarısına başarı katmaya devam ediyor. Hem dram hemde aksiyonun üst seviyede yaşandığı diziden ayrılacak olan o isim herkesin ağzını açıkta bırakacak. Dizinin ana karakterlerinden biri olan o isim diziye neden veda ediyor? İşte Mahkum hayranlarını derinden üzecek o ayrılık haberi..

AVUKAT CEMRE UYSAL DİZİYE VEDA EDİYOR!

Eşi Nazlı ve kızı Zeyno'nun başına gelenler hakkında hiçbir suçu olmadan hapise atılan Savcı Fırat Bulut'u her koşulda yanında olup onu temize çıkarmanın derdinde olan avukat Cemre Uysal karakterine hayat veren güzel ve genç oyuncu Seray Kaya diziye veda ediyor. Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu'nun başrollerini paylaştığı dizide önemli bir karaktere hayat veren Seray Kaya'nın diziye veda etmesi izleyiciyi şoka uğrattı. Savcı Fırat Bulut'u kurtarmak için herşeyini feda eden Avukat Cemre Uysal'ın yayınlanacak olan 2 bölüm sonrasında dizideki rolü bitecek. Hem oyunculuğu hem de dizideki karakteri ile izleyiciden tam not alan Avukat Cemre Uysal yani güzel oyuncu Seray Kaya'nın diziye nasıl veda edeceği ise büyük merak konusu.

Mahkum dizisine geçtiğimiz günlerde veda eden bir diğer isim ise Barış Yesari tarafından öldürülen hapishane müdürü Yurdaer karakterini canlandıran Bülent Seyran olmuştu. Başarılı oyuncu Bülent Seyran sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık konuşamasında, “Bana müsaade. Bu akşam severek oynadığım Yurdaer’e veda ediyorum. Her karakterin bir ömrü vardır, onunki bu kadarmış. Beni son sahnede çiçeklerle uğurlayan tüm ekibime selamlar, sevgiler. Kariyerimde kötü karakter oynamama vesile olan herkese de özellikle teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

15-04-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar