Mahmut Tuncer Otopark Sebebiyle Karakolluk Oldu

Mahmut Tuncer Otopark Sebebiyle Karakolluk Oldu
Ünlü türkücü ve televizyon sunucusu Mahmut Tuncer ve ailesi otopark sebebiyle aynı sitede oturan komşularıyla karakolluk oldu.

Ünlüler dünyasında sık sık tartışmalar ve kavgalar yaşanıyor ve bu durum yine magazin basını ve sosyal medyada gündem oluyor. Özellikle ünlülerin kendi aralarında olduğu kadar komşularıyla ya da başka insanlarla kavgaları da hayatın içinde yalanıyor ve bu olaylar zaman zaman gündeme gelebiliyor. Yine böyle bir olay ünlü türkücü Mahmut Tuncer ve ailesi ile komşuları arasında yaşandı. Ünlü türkücü Mahmut Tuncer ile aynı sitede ikamet eden komşusu Doktor N.D. arasında park kavgası yaşandı. Bu kavga tarafların kendi iddialarında ısrar etmesi üzerine büyüyerek karakolda bitti ve taraflar karşılıklı olarak birbirlerini suçladılar ve şikayetçi oldular. Tartışma ve otopark kavgası Mahmut Tuncer’in yaşadığı yer olan İstanbul Sarıyer’deki bir sitede yaşandı.

Aracınız Çizilir

Televizyonlarda şov programları yapan, söyledi türkülerle halk tarafından çok sevilen sempatik ve başarılı türkücü Mahmut Tuncer ile ailesi yine kendileriyle aynı sitede yaşayan bir komşularıyla otopark sebebiyle karakolluk oldu. İddiaya göre Mahmut Tuncer’le aynı sitede yaşayan Doktor N.D. aracıyla siteye geldi ve evinin önünde başka aracın olması sebebiyle aracını sokağa park etti. Bunun üzerine Mahmut Tuncer’in eşi Işıl Tuncer Doktor N.D’ye seslenerek aracını oraya çekmemesini söyledi. N.D ise park ettiği yerin sokak olduğunu ifade etti. İkili arasındaki bu sözlü sataşma ve tartışmaya daha sonra Mahmut Tuncer’in kızı Gizem Tuncer de dahil oldu. İddiaya göre Gizem Tuncer “burası bizim bahçenin girişi. Bahçede tadilat var. Aracınız çizilir” ifadelerini kullandı. Eşi ve kızının komşularıyla tartıştığını duyan Mahmut Tuncer ise bunun üzerine bahçe duvarından sokağa atlayarak tartışmaya katıldı. Olayın büyümesi üzerine N.D.polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen polisler tarafları karakola götürerek ifadelerini aldı.

Tehditler Savurdular

Otopark sebebiyle tartışma yaşayan Mahmut Tuncer ve ailesi ile komşuları N.D polis ekiplerince götürüldükleri karakolda ifade verdiler. N.D. ifadesinde Tuncer ailesinin kendisine hakaret ettiğini ve “aracını çizeriz” diyerek tehditler savurduklarını iddia etti. Bunun üzerine ünlü türkücü Mahmut Tuncer bu iddiaları reddederek N.D.’nin kendilerine hakaret ettiğini ve tehditler savurduğunu belirtti. Ünlü türkücü bu sırada olayı kayıt altına aldığını belirterek “bu sırada bile tehditler savurdu, gazeteci misin sen” dedi” ifadelerini kullandı. Tarafların birbirinden şikayetçi olması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

22-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar